“Θα έχει πρόβλημα ο Ολυμπιακός”

Σίγουρος πως ο Παναθηναϊκός θα κατάφερει να νικήσει τον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Τζιμπρίλ Σισέ (video).
Τα είπαν "Τζίγγερ"- Πολέμης

Δεν ασχολείται με τη φημολογία των τελευταίων ημερών, που τον θέλει στο στόχαστρο αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων, ο Τζιμπρίλ Σισέ. Ο Γάλλος επιθετικός του Παναθηναϊκού τόνισε πως η νίκη είναι «μονόδρομος» στο ματς με την Καβάλα, ενώ τόνισε πως αν οι «πράσινοι» πάνε στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο -3, τότε θα έχει σοβαρό πρόβλημα ο Ολυμπιακός. Επίσης, τόνισε πως αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να κερδίζει η ομάδα και όχι να σκοράρει ο ίδιος, ενώ όταν συμβαίνει αυτό υπογράμμισε πως είτε το γκολ είναι ωραίο, είτε όχι, μετράει ως ένα.

Ο Τζιμπρίλ Σισέ παρέλαβε το βραβείο για το καλύτερο γκολ της 16ης αγωνιστικής και δήλωσε: «Σίγουρα έχω συγκεντρώσει πολλά βραβεία και έχω κάνει μια μεγάλη συλλογή. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να βοηθάω την ομάδα μου για να πάρει τη νίκη και είμαι περήφανος για τα γκολ που σημειώνω. Δεν ξεχωρίζω τα γκολ που έχω σημειώσει και αυτό που πιστεύω είναι πως στη «μάχη» για το πρωτάθλημα αυτό που έχει σημασία είναι οι βαθμοί. Εμείς θα πρέπει να μαχόμαστε και να ψάχνουν τους βαθμούς για να φτάσουμε στον στόχο ματς, ανεξάρτητα με το αν είναι ωραίο ή άσχημο το γκολ που σημειώνουμε. Σημασία έχει η νίκη για εμάς, αλλά για τον κόσμο μετράει και ένα ωραίο γκολ».

“Είμαστε το αουτσάιντερ”
Στη συνέχεια, ο Γάλλος επιθετικός υπογράμμισε: «Βρισκόμαστε στο -5 από την κορυφή της βαθμολογίας. Πιστεύω πως μπορούμε να καλύψουμε τη διαφορά από τον Ολυμπιακό και πιστεύω στον τίτλο. Αν καταφέρουμε να πάμε στο «Γ. Καραϊσκάκης» έστω και στο -3, τότε αυτός που θα έχει πρόβλημα είναι ο Ολυμπιακός γιατί θα κερδίσουμε. Υπάρχει πίεση σε αυτούς, εμείς είμαστε το αουτσάιντερ, αλλά πιστεύω πως τελικά θα τα καταφέρουμε».

Επίσης, ο Σισέ τόνισε για το τι χρειάζεται ο Παναθηναϊκός εφέτος, ώστε να επαναλάβει την περσινή επιτυχία: «Πρέπει να έχουμε πνεύμα μαχητή. Αυτό ματς λείπει από πέρυσι. Εφέτος έχουμε καλύτερο ρόστερ και περισσότερη ποιότητα σαν ομάδα, όμως αυτό που μας λείπει είναι το πνεύμα μαχητή. Σιγά-σιγά το αποκτάμε και πάλι και αυτό έρχεται μέσα από τους αγώνες. Με τον Άρη παίξαμε καλά και δείξαμε πως έχουμε αυτό το πνεύμα. Αν μάχεσαι τότε δύσκολα χάνεις. Αυτό θέλω να περάσω και στους συμπαίκτες μου. Αυτή είναι η φιλοσοφία μου και η ψυχολογία μου. Αν δώσουμε όλοι μαζί αυτή τη μάχη, τότε δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Σαν ομάδα έχουμε κάποιες εντάσεις μεταξύ μας. Όμως αυτό μας βγαίνει σε θυμό στους αγώνες και το εκμεταλλευόμαστε απέναντι στους αντιπάλους».

Όσον αφορά στις διοικητικές εξελίξεις στην ΠΑΕ, ο Σισέ δήλωσε: «Εμείς ασχολούμαστε μόνο με το ποδόσφαιρο και όχι με τα όσα γίνονται στη διοίκηση. Παρακολουθούμε τις εξελίξεις, όμως η δουλειά μας είναι μέσα στο γήπεδο και σε αυτό είμαστε συγκεντρωμένοι».

Για την αναμέτρηση με την Καβάλα τόνισε: «Έχουμε δυο ισοπαλίες και μια ήττα με την Καβάλα. Πρέπει να κερδίσουμε τον συγκεκριμένο αγώνα, γιατί αν θέλεις να είσαι πρωταθλητής, πρέπει να κερδίζεις όλα τα ματς. Εμείς θα πρέπει να πάρουμε πολλές νίκες ως το τέλος, για να πάρουμε και εφέτος τον τίτλο. Είμαστε προσηλωμένοι στη νίκη και πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε αυτή τη φορά απέναντι στην Καβάλα».

“Κολακευμένος από το ενδιαφέρον”

Ο Σισέ μίλησε και για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν στο στόχαστρο της Μπορντό: «Είναι καλό και για εμένα και για τον Παναθηναϊκό να υπάρχουν ευρωπαϊκές ομάδες, που να εκδηλώνουν ενδιαφέρον. Είμαι κολακευμένος από το ενδιαφέρον τους. Δεν μπορώ να μιλήσω για τίποτα τώρα και θα δούμε στο μέλλον τις θα γίνει».

Τέλος, ο Σισέ μίλησε και για το ντέρμπι μεταξύ των «αιωνίων» στο μπάσκετ: «Θα πάω σήμερα στο μπάσκετ. Ο Παναθηναϊκός δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο, είναι και το βόλεϊ και το μπάσκετ. Είμαστε μια μεγάλη οικογένεια. Πιστεύω πως σήμερα θα τους κερδίσουμε».

“Τιμώ αυτόν που με τιμά”

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Ζουγανέλης που έκανε τη βράβευση τόνισε: «Πραγματικά είναι μεγάλη χαρά για εμένα να τιμώ έναν άνθρωπο, ο οποίος με τιμάει με την στάση του στο γήπεδο μέχρι στιγμής. Είμαι φίλαθλος του Παναθηναϊκού και όχι οπαδός. Πιστεύω πως ο συγκεκριμένος παίκτης έχει γίνει σημαία της ομάδας, μέσα σε ενάμισι χρόνο. Είναι ένας παίκτης που εμψυχώνει τους παίκτες και όλους όσους τον βλέπουν. Είναι τυχερός ο Παναθηναϊκός που τον έχει στο ρόστερ του και θα πρέπει να τον κρατήσει και τα επόμενα χρόνια».

Στην συνέχεια συμπλήρωσε: «Πιστεύω πως ο Παναθηναϊκός μοιάζει με την Ελλάδα αυτή την εποχή. Περνάει κρίση, την οποία θα ξεπεράσει τις επόμενες ημέρες. Οι φίλαθλοι έχουν απαξιώσει τα τελευταία χρόνια την οικογένεια Βαρδινογιάννη, η οποία έχει συνεισφέρει όλα τα προηγούμενα χρόνια στο να ανέβει ψηλά η ομάδα. Πρέπει όλοι μας να ανοίξουμε τους ορίζοντές μας και να δούμε κάποια πράγματα διαφορετικά».

Και συμπλήρωσε: «Ο Σισέ είναι πολιτισμική εικόνα. Είναι ένας αγωνιστικός παίκτης μέσα στο γήπεδο, έχει αισθητική και έχει καταφέρει να ξεπεράσει ακόμα και τις ρατσιστικές επιθέσεις που έχει δεχτεί. Ο Παναθηναϊκός χωρίς τον Σισέ είναι 50% χειρότερος. Εξαιρετικός για το ελληνικό πρωτάθλημα και τιμάει την Ελλάδα».

Δείτε εδώ τις αποκλειστικές δηλώσεις του Τζιμπρίλ Σισέ στην κάμερα της Nova


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.