Αιχμές Κόντη κατά Ολυμπιακού

Φανερά δυσαρεστημένος από το θέμα του Φρανσίσκο Χαβίτο εμφανίζεται ο Γιάννης Κόντης.

Φανερά δυσαρεστημένος από το θέμα του Φρανσίσκο Χαβίτο εμφανίζεται ο Γιάννης Κόντης. Ο εκτελεστικός διευθυντής του Άρη τόνισε πως αν έκανε αυτός κάτι ανάλογο με παίκτη του Ολυμπιακού, τότε θα είχε προκύψει τεράστιο θέμα. Επίσης, δε θέλησε να αναφερθεί στις φήμες που θέλουν τον Νέρι Καστίγιο να βρίσκεται κοντά στο «Κλεάνθης Βικελίδης», καθώς επίσης και στους Μήτρογλου και Καλίνσκι. Ο Κόντης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra FM» για:

Για τον Χαβίτο: «Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι ο παίκτης έχει ένα συμβόλαιο ως τις 30 Ιουνίου και αυτή η διαρροή πληροφοριών δεν είναι από τον Άρη. Μαζί με την επιβεβαίωση του ποδοσφαιριστή, μόνο καλό δεν κάνει, διότι δημιουργούνται διαφορετικές συνθήκες για τον παίκτη. Όποιος θέλει να προσεγγίζει τον παίκτη να μη διοχετεύει στον Τύπο τις όποιες επαφές έχει και αν θέλει να λέγεται μεγάλη ομάδα έρχεται και λέει τα έχω βρει και να δώσει ένα ποσό, όπως έγινε και με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο. Αν είχα κάνει εγώ το ίδιο με παίκτη του Ολυμπιακού που είχε ακόμη επτά μήνες συμβόλαιο θα είχε γίνει τεράστιο θέμα. Δεν κάνουν έτσι οι ομάδες. Ήμουν και μάνατζερ πριν και ξέρω πώς γίνεται. Προσεγγίζουν τις ομάδες και λένε αφού τον θέλω θα σου δώσω κι ένα αντίτιμο και θα τον πάρω. Τώρα που έγινε αυτό και διέρρευσε το θέμα, πείτε μου σε παιχνίδια του Ολυμπιακού και σε άλλα παιχνίδια πώς ο κόσμος θα τον αντιμετωπίζει. Αυτό που λέω είναι ότι απέναντι σε μια ομάδα που υποτίθεται ότι τον έχει κλείσει, όπως λέει και ο ίδιος, πώς θα παίξει αντίπαλος; Όλοι δίκιο έχουμε σε αυτή τη χώρα. Εγώ θεωρώ ότι δεν έχει δίκιο λοιπόν (σ.σ. ο Ολυμπιακός)».

Για τον Μήτρογλου: «Εκφράστηκε μια επιθυμία από τον μάνατζέρ του. Εγώ δεν έχω μιλήσει ποτέ με τον παίκτη, δεν τον ξέρω. Αυτή είναι η διαφορά μας. Διότι ο παίκτης έχει συμβόλαιο… Χτες που δεν γνώριζα ότι έκλεισε στον Πανιώνιο είπα ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε την αλλαγή με τον Μήτρογλου».

Για τον Καστίγιο: «Για μένα δεν υπάρχει κάτι να πω, είναι και πάγια τακτική μου. Απλά θα πω ότι είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής, δεν ξέρω τι έκανε τα τελευταία χρόνια, δεν τον παρακολούθησα. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο».

Για τον Καλίνσκι: «Τον περιμένουμε να έρθει σήμερα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.