“Κλείνει” Καστίγιο

Ο Άρης βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για την απόκτηση του Νέρι Καστίγιο

Ο Άρης βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για την απόκτηση του Νέρι Καστίγιο. Οι “κίτρινοι” τα έχουν βρει με τον Μεξικανό πρώην άσο του Ολυμπιακού και τώρα προσπαθούν να πείσουν την Σαχτάρ Ντόνετσκ να τους τον παραχωρήσει δανεικό μέχρι το 2012, που λήγει το συμβόλαιό του.
 
Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ θεωρεί πως ο Καστίγιο μπορεί να καλύψει το κενό στη θέση του αριστερού μεσοεπιθετικού, η οποία έμεινε “ορφανή” μετά την φυγή του Κάλβο και ο Μεξικανός θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα μετά τις ανεπιτυχείς προσπάθειές του σε Σαχτάρ Ντόνετσκ, Μάντσεστερ Σίτι και Chicago Fire.

Ο αδερφός του Καστίγιο, Άλεξ, ο οποίος εκτελεί χρέη μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, δήλωσε: «Ξέρουμε για το ενδιαφέρον του Άρη, αλλά δεν έχει μιλήσει κανείς μαζί μας. Ο Νέρι θα ήθελε να επιστρέψει στην Ελλάδα, που είναι η δεύτερη πατρίδα του και στον Άρη, που είναι εξαιρετική περίπτωση».

Στο μεταξύ σήμερα φτάνει στη Θεσσαλονίκη ο Έντσο Καλίνσκι. Ο 23χρονος Αργεντινός μέσος, που έρχεται ως ελεύθερος από την Κίλμες, θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει στους «κιτρίνους».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.