Τζεμά “βλέπουν” στον Βόλο

Τι κι αν η αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου βρίσκεται ήδη στην Κρήτη για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Εργοτέλη, τα μεταγραφικά σενάρια που αφορούν τους Θεσσαλούς συνεχίζονται. Σύμφωνα με αυτά οι «ερυθρόλευκοι» ενδιαφέρονται για τον Τυνήσιο διεθνή, Ισμάλ Τζεμά.

Τι κι αν η αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου βρίσκεται ήδη στην Κρήτη για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Εργοτέλη, τα μεταγραφικά σενάρια που αφορούν τους Θεσσαλούς συνεχίζονται. Σύμφωνα με αυτά οι «ερυθρόλευκοι» ενδιαφέρονται για τον Τυνήσιο διεθνή, Ισαάμ Τζεμά.

Ο παίκτης που αγωνίζεται στην Λανς, είχε προταθεί και πέρσι στον Ολυμπιακό Βόλου, όμως η δεδομένη αξία του και το υψηλό κασέ του σε καμία περίπτωση δεν καθιστούν εύκολη την απόκτησή του. Πάντως η διοίκηση της ΠΑΕ είναι αποφασισμένη να «ψάξει» την υπόθεση προκειμένου να διαπιστώσει αν και εφόσον είναι εφικτή η απόκτησή του.

Ο Τζεμά είναι 27 ετών και αγωνίζεται ως επιθετικός. Με την Εθνική του ομάδα έχει παίξει σε 47 ματς και έχει σημειώσει 23 γκολ. Μάλιστα ήταν και στην αποστολή για το πρόσφατο Μουντιάλ, στο οποίο όμως τελικά δεν έπαιξε καθώς τραυματίστηκε λίγο πριν από το ξεκίνημά του. Από το 2005 αγωνίζεται στη Λανς, εκτός από την περίοδο 2007-08, που έπαιξε ως δανεικός στην Καέν.

Παράλληλα έχει προταθεί και εξετάζεται και ο μέσος της Λοριάν, Γιαν Ζουφρ, ο οποίος είναι 26 ετών και έχει αρκετές συμμετοχές στο γαλλικό πρωτάθλημα. Όλα αυτά όμως θα ξεκαθαρίσουν μετά την αναμέτρηση με τον Εργοτέλη, στην οποία το συγκρότημα του Σάκη Τσιώλη θα προσπαθήσει για να πάρει και τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Γιώργος Μπιτσικώκος


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.