Χωρίς Ρόμενταλ στην Κέρκυρα

Εκτός αποστολής για την αναμέτρηση με τους Φαίακες έμεινε ο Ντένις Ρόμενταλ.

Εκτός αποστολής για την αναμέτρηση με τους Φαίακες έμεινε ο Ντένις Ρόμενταλ. Ο διεθνής Δανός μεσοεπιθετικός δεν κατάφερε να πάρει μέρος στην τελευταία προπόνηση των «ερυθρολεύκων», λόγω ενοχλήσεις και ο Ερνέστο Βαλβέρδε τον άφησε εκτός αποστολής για προληπτικούς λόγους. Ο Βάσκος τεχνικός θα καταστρώσει τα πλάνα του για το ματς απέναντι στην ομάδα του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, με τον Ζαϊρί να διεκδικεί θέση στο βασικό σχήμα αντί του Ρόμενταλ, ενώ και ο Γιάννης Φετφατζίδης φέρεται να έχει αρκετές πιθανότητες για να πα΄ρει φανέλα βασικού.

Ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει στην Κέρκυρα, χωρίς τον Ουρτάδο, ο οποίος είναι τραυματίας, καθώς επίσης και τους Μέγερι, Μήτρογλου, Γκαλίτσιο και Ν. Παπαδόπουλο. Μαζί με τον Ρόμενταλ θα μείνει στον Πειραιά και ο Γιάννης Μανιάτης ο οποίος κουβαλάει τιμωρία από τον Πανιώνιο. Η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» ολοκληρώθηκε το Σάββατο με μια τελευταία προπόνηση στο Ρέντη. Μετά το τέλος της, ο Βαλβέρδε ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς με την Κέρκυρα.

Η αποστολή αποτελείται από τους: Νικοπολίδη, Πάρντο, Τοροσίδη, Α. Παπαδόπουλο, Μέλμπεργκ, Ραούλ Μπράβο, Ποτουρίδη, Χολέμπας, Γ. Παπαδόπουλο, Μοντέστο, Φετφατζίδη, Ιμπαγάσα, Πάντελιτς, Ζαϊρί, Ριέρα, Φουστέρ, Μιραλάς και Νέμεθ.

Συγκριτικά με τον αγώνα απέναντι στον Ηρακλή δεν αναμένεται πολλές αλλαγές και ο Βαλβέρδε θα βασιστεί και πάλι στο 4-4-1-1. Ο Πάρντο θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια, με τους Μέλμπεργκ και Α. Παπαδόπουλο να αποτελούν το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας. Οι Τοροσίδης και Ρ. Μπράβο θα καλύψουν τα άκρα της άμυνας, ενώ οι Ιμπαγάσα και Φουστέρ θα είναι οι δυο κεντρικοί χαφ. Οι Ριέρα και Ζαϊρί θα αγωνιστούν στις πτέρυγες, ενώ ο Μιραλάς θα αγωνιστεί πίσω από τον Πάντελιτς, ο οποίος θα είναι ο μοναδικός προωθημένος των «ερυθρολεύκων».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.