Μελισσάς: Φαβορί ο Ολυμπιακός

Ερυθρόλευκο προβάδισμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος έδωσε ο Πασχάλης Μελισσάς.

Ερυθρόλευκο προβάδισμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος έδωσε ο Πασχάλης Μελισσάς. Ο παίκτης του Ατρόμητου τόνισε πως ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος από τον Παναθηναϊκό και στο θέμα των αποτελεσμάτων, αλλά και στον τομέα της ψυχολογίας. Επίσης, μίλησε για την πρόκριση της ομάδας του Περιστερίου στην προημιτελική φάση του κυπέλλου Ελλάδος. Ο Μελισσάς μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό “Novasport FM”.

Αρχικά, ο Έλληνας παίκτης δήλωσε: «Ο Ολυμπιακός είναι ένα κλικ πιο πάνω από τον Παναθηναϊκό, σε ό,τι αφορά το θέμα της ψυχολογίας και των αποτελεσμάτων».

Σχετικά με την πρόκριση επί της Καβάλας τόνισε: «Μας ενδιαφέρει το Κύπελλο. Είναι θεσμός γοήτρου για τους ποδοσφαιριστές και θέλουμε να τα πάμε καλά».

Για την έως τώρα πορεία του Ατρόμητου στο πρωτάθλημα, ο Έλληνας παίκτης υπογράμμισε: «Το σίγουρο είναι ότι δεν μας ικανοποιούν, αλλά δεν μας απογοητεύουν κιόλας. Πιστεύουμε στην ομάδα και πιστεύω ότι θα τα πάμε καλύτερα. Δεν αξιοποιήσαμε την έδρα μας. Κάναμε πολλές γκέλες. Δεν μπορώ να προβλέψω ποιοι θα υποβιβαστούν. Θα είναι μια δύσκολη χρονιά και δεν θυμάμαι να έχει γίνει ξανά κάτι τέτοιο. Θα τραβήξει μέχρι το τέλος η. κούρσα».

Όσον αφορά στο κύπελλο Ελλάδος, ο Μελισσάς δήλωσε: «Μας ενδιαφέρει το Κύπελλο. Είναι θεσμός γοήτρου για τους ποδοσφαιριστές και θέλουμε να τα πάμε καλά».

Ο Έλληνας παίκτης μίλησε και για τους προσωπικούς του στόχους: «Θέλω κάθε βήμα που θα κάνω στην καριέρα μου είναι και πιο ψηλά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.