Ες αύριον τα σπουδαία για την ΕΠΟ!

Η FIFA τοποθετείται επίσημα για τα πεπραγμένα στο ελληνικό ποδόσφαιρο με την παράταση της διεθνούς εποπτείας να θεωρείται σχεδόν σίγουρη.

Η FIFA τοποθετείται επίσημα για τα πεπραγμένα στο ελληνικό ποδόσφαιρο με την παράταση της διεθνούς εποπτείας να θεωρείται σχεδόν σίγουρη.

Ο Διευθυντής του Τμήματος Ευρωπαϊκών Ομοσπονδιών της FIFA, Μπιορν Βάσαλο, ήρθε στην Αθήνα και αύριο το πρωί (09:30) θα σταθεί ενώπιον των εκπροσώπων του Τύπου για να μιλήσει για τα συμπεράσματα της παγκόσμιας ομοσπονδίας από τα πεπραγμένα της διοίκησης Γραμμένου στη διάρκεια της σεζόν.

Η συνέντευξη Τύπου του κ. Βασάλο θα γίνει παρουσία του προέδρου της Ε.Π.Ο. Βαγγέλη Γραμμένου και του εκτελεστικού γραμματέα Αλέξη Δέδε, στα γραφεία της Ομοσπονδίας (Αίθουσα Εκτελεστικής Επιτροπής).

Η ΣΤ θα γίνει περίπου μιάμιση ώρα πριν την προγραμματισμένη έναρξη του ΔΣ της ΕΠΟ και σε αυτήν ο υπεύθυνος εθνικών ομοσπονδιών της FIFA, που ασχολείται τα τελευταία χρόνια με όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο αναμένεται να ανακοινώσει τις όποιες διαπιστώσεις και ενδεχομένως και τις όποιες αποφάσεις της FIFA.

Θυμίζουμε ότι στην τελευταία συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΠΟ διαβάστηκε επιστολή της ΓΓ της FIFA, Φάτμα Σαμούρα, που προϊδέαζε για την λήψη νέων μέτρων  επειδή δεν είχε σημειωθεί ικανοποιητική πρόοδος σε τομείς όπως η γρήγορη έκδοση των δικαστικών αποφάσεων, η ενεργοποίηση της Επιτροπής Δεοντολογίας, αλλά και θέματα αναφορικά με την καταπολέμηση της βίας.

Μόνο απίθανη δεν πρέπει να θεωρείται η παράταση της παραμονής του ειδικού εμπειρογνώμονα Πετρ Φούσεκ για ένα ακόμη χρόνο και πιθανότατα με αυξημένες αρμοδιότητες.

Επιπλέον είναι πιθανό να γίνει και αναφορά στον επικεφαλής της ΚΕΔ, Βίτορ Μέλο Περέιρα, το οποίον υπενθυμίζουμε ότι είχε παρουσιάσει ο ίδιος ο Βασάλο στους Έλληνες δημοσιογράφους στις 9 Αυγούστου 2017.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.