Λύση συνεργασίας με Ατέμπα Μπιλαγί

Μετά το Βινιάλ και ο Μπιλαγί αποτελεί παρελθόν για την ομάδα του Ατρόμητου.

Μετά το Βινιάλ και ο Μπιλαγί αποτελεί παρελθόν για την ομάδα του Ατρόμητου. Ο Καμερουνέζος αμυντικός υπέγραψε το μεσημέρι της Κυριακής τη λύση της συνεργασία του με τους Περιστεριώτες καθώς δεν κατάφερε να πείσει το Δώνη ότι μπορούσε να προσφέρει. Η ανακοινωση της ΠΑΕ Ατυρομητος ανέφερε σχετικά:
«Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Ατέμπα Μπιλαγί. Ο Καμερουνέζος αμυντικός βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου του παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή της ομάδας Γιάννη Αγγελόπουλου».
Στα αγωνιστικά τώρα , στην προπόνηση της Κυριακής οι παίκτες που αγωνίστηκαν εναντίον της Καβάλας έκαναν αποθεραπεία ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Ο Μαρσέλο Ολιβέιρα «κληρονόμησε» ένα μυϊκό σπασμό στον ορθό μηριαίο από το χθεσινό ματς και η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί τη Δευτέρα.

Η ομάδα του Περιστερίου θα προπονηθεί το πρωί της Δευτερας και στην συνέχεια θα γίνει η επιλογή της αποστολής που θα αποσυρθεί στο ξενοδοχείο εν όψει του αγώνα κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ με την Καβάλα που θα διεξαχθεί την Τρίτη και ώρα 17.30 στο γήπεδο Περιστερίου.

* Από τον ιερό Ναό του Αγίου Αντωνίου θα γίνει αύριο στις 15.00 η κηδεία του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή και μέλους του Δ.Σ. της ΠΑΕ Ατρόμητος, Γιάννη Μπρανίκα που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών.
Η ΠΑΕ Ατρόμητος αποφάσισε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του στο ματς με την Καβάλα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.