Χωρίς προβλήματα στον Ατρόμητο

Να ξεχάσουν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και ειδικά το πρώτο ημίχρονο θέλουν στον Ατρόμητο που πλέον έχουν το μυαλό τους στον αγώνα με την Καβάλα.

Οι περιστεριώτες αισιοδοξούν ότι μπορούν να επανέλθουν στις καλές εμφανίσεις και τις νίκες, έχοντας ως οδηγό την αντίδραση της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο στο Καραϊσκάκη
Η προπόνηση της Τρίτης με την οποία ουσιαστικά ξεκίνησε και η προετοιμασία για το ματς του Σαββάτου στην πόλη της Μακεδονίας, πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ασπρόπυργου. Στο πρόγραμμα έλαβαν μέρος κανονικά όλοι οι παίκτες, αφού δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών και στη διάθεση του Γιώργου Δώνη τέθηκαν πάλι οι Σφακιανάκης, Μελισσάς που εξέτισαν τις ποινές τους στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.
Από το τεχνικό επιτελείο της ομάδας του Περιστερίου αποφασίστηκε, επίσης, ότι ο Αντρέας Τάτος θα εκτίσει την ποινή του (συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες) στο παιχνίδι της 18ης αγωνιστικής με την Κέρκυρα.
* Το βράδυ της Τρίτης αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα ο Σαρλ Ιτάνζ, ο οποίος από Τετάρτη θα ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.