Ράντμαν: “Εχει αλλάξει η ψυχολογία μας”

Ο Βέλιμιρ Ράντμαν ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Nova, "Super League Experts" στο στούντιο της Θεσσαλονίκης.

Ο τερματοφύλακας του Πανσερραϊκού, μίλησε για το άσχημο ξεκίνημα της ομάδας στο πρωτάθλημα και αναφέρθηκε στους λόγους που ήρθε η βελτίωση στη συνέχεια.

Για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο: «Ημασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Μερικές φορές χρειάζεται και τύχη.

Οι μέχρι τώρα εντυπώσεις του στην Ελλάδα: «Είναι μια πάρα πολύ δυνατή λίγκα, με πολύ δυνατές ομάδες. Πολύ πιο δυνατή από την λίγκα της Κροατίας στην οποία αγωνιζόμουν μέχρι πρότινος. Τώρα πάμε να παίξουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στην Αθήνα. Τα πράγματα είναι διαφορετικά τώρα καθώς έχουν εγκλιματιστεί την ομάδα και οι καινούριοι ποδοσφαιριστές».

Για την πορεία του Πανσερραϊκού μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα: «Οπωσδήποτε στα τρία τέσσερα πρώτα παιχνίδια δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας αν και προσπαθήσαμε. Στην 5η αγωνιστική που νικήσαμε μέσα στην Λάρισα άλλαξαν όλα. Και κυρίως η ψυχολογίας μας. Εκεί καταλάβαμε πως έχουμε πολλές δυνατότητες σαν ομάδα».

Για τη δύσκολη συνέχεια: «Εμείς θα δώσουμε το 100% των δυνάμεων μας και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο στη συνέχεια».

Για την προσωπική του εμπειρία: «Είναι η πρώτη φορά που πηγαίνω στο εξωτερικό. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που έχω έρθει εδώ. Είμαι ευχαριστημένος με τις εμφανίσεις μου εώς τώρα όμως πάντα υπάρχει τρόπος για να παίζεις ακόμα καλύτερα. Οσον αφορά την εθνική ομάδα της Κροατίας, είναι δύσκολο να έρθει ο προπονητής να με δει εδώ στον Πανσερραϊκό όμως πάντα υπάρχει η ελπίδα για το μέλλον».

Για την προσαρμογή στο ελληνικό πρωτάθλημα: «Παντού είναι παρόμοια η κατάσταση. Ακόμα και στην Κροατία συμβαίνει να ασχολούνται συνέχεια με την διαιτησία».

Για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη που ακολουθεί: «Προετοιμαζόμαστε εντατικά για αυτό το παιχνίδι. Οπωσδήποτε και εκείνοι θα μας περιμένουν για να μας νικήσουν όμως και εμείς προετοιμαζόμαστε κατάλληλα για να πάρουμε κάτι καλό μέσα στην Κρήτη».

Στη μάχη Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού για τον τίτλο: «Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός φαίνεται να έχει ένα μικρό προβάδισμα ωστόσο πιστεύω πως θα κόψει πρώτος το νήμα όποιος χάσει λιγότερους βαθμούς στα λεγόμενα «μικρά» παιχνίδια.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.