Στροφή στην Καβάλα

Μόνο την προσπάθεια του δευτέρου ημιχρόνου κρατάνε στον Ατρόμητο από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.

Ο Γιώργος Δώνης ήταν πολύ απογοητευμένος από την κάκιστη παρουσία τω παικτών του στο πρώτο 45 λεπτό αλλά και το μόνο που θέλει είναι να μην επαναληφθεί ποτέ. Όπως έλεγε άλλωστε έξω από τα αποδυτήρια μαζί με τους συνεργάτες του «ελπίζω η ομάδα να θυμηθεί και πάλι το καλό της πρόσωπο στον αγώνα με την Καβάλα
Όλοι πλέον στο Περιστέρι στρέφονται στον τελευταίο αγώνα του πρώτου γύρου με την Καβάλα το ερχόμενο Σάββατο στο «Ανθή Καραγιάννη» Οι παίκτες του Ατρομήτου ξεκίνησαν την Δευτέρα την προετοιμασία τους με τους ποδοσφαιριστές  που αγωνίστηκαν την Κυριακή εναντίον του Ολυμπιακού να ακολουθουν πρόγραμμα αποθεραπείας ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Το ευχάριστο για τον προπονητή της ομάδας Γιώργο Δώνη είναι ότι δεν προέκυψαν προβλήματα τραυματισμών από την αναμέτρηση στο Φαληρικό γήπεδο. Τέσσερις κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε ο Ανδρέας Τάτος και την Τρίτη θα αποφασιστεί σε ποιο από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια θα εκτίσει την ποινή του.

* Την Τρίτη θα επιστρέψει στην Ελλάδα ο Σαρλ Ιτάνζ ο οποίος μάλλον δεν θα προλάβει την προπόνηση και το πιθανότερο είναι να ενσωματωθεί πλήρως με την ομάδα στην προπόνηση της Τετάρτης.

* Μια αξιέπαινη πράξη, που είναι άξια συγχαρητηρίων, έκανε ο νεαρός ποδοσφαιριστής της επαγγελματικής ομάδας Αντώνης Αθανασίου. Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Ολυμπιακού κι ενώ τον παρακολουθούσε μαζί με παίκτες από τα τμήματα Ακαδημιών στη Θύρα 26 βρήκε ένα πορτοφόλι και χωρίς δεύτερη σκέψη το παρέδωσε στον διευθυντή των σχολών του Ολυμπιακού Νίκο Γεωργιάδη. Ο τελευταίος επικοινώνησε σήμερα με την ΠΑΕ Ατρόμητος και εξέφρασε τις ευχαριστίες του εκ μέρους της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τη συγκινητική πράξη του νεαρού ποδοσφαιριστή.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.