Διαμαρτύρεται ο Πανσερραϊκός, απάντησε ο Παναθηναϊκός

Ανακοίνωση κατά του διαιτητή του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, Σταύρου Μάνταλου, εξέδωσε η ΠΑΕ Πανσερραϊκός. Η απάντηση της "πράσινης" ΠΑΕ.

Η ομάδα των Σερρών διαμαρτύρεται για πέναλτι που δεν καταλόγισε ο ρέφερι της αναμέτρησης σε χέρι του Πλεσί στο 39′. Μάλιστα στην ανακοίνωση γίνεται λόγος για αλλοίωση του αποτελέσματος.

Η ανακοίνωση: «Γνωρίζαμε εκ των προτέρων ότι με το συγκεκριμένο διαιτητή δεν είχαμε καμία τύχη. Σήμερα όλη η Ελλάδα είδε μέσα στον αγωνιστικό χώρο ποιος έπρεπε να είναι ο πραγματικός νικητής, όπως και όλη η Ελλάδα θυμάται το συγκεκριμένο διαιτητή στον περσινό αγώνα της ομάδας μας με τον Ολυμπιακό Βόλου όπου τελειώσαμε το ματς με εννέα παίκτες. Η σημερινή του διαιτησία έδειξε ότι συνεχίζει να αλλοιώνει αποτελέσματα εις βάρος του ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ.

Ο πίνακας της ΚΕΔ είναι γεμάτος με ικανότατους διαιτητές και ίσως ο συγκεκριμένος κύριος που ορίζεται σε τρία διαδοχικά ματς, πρέπει να ξεκουραστεί. Είναι άδικο για τις ποδοσφαιρικές ομάδες της επαρχίας που αγωνίζονται πεντακάθαρα, να τυγχάνουν τέτοιας μεταχείρισης. Οι υποτελείς και οι ανίκανοι πρέπει να απομακρυνθούν. Ο Παναθηναϊκός έχει αποδείξει ότι είναι μεγάλη ομάδα και δεν χρειάζεται τέτοιες διαιτησίες».

Αμεση ήταν η απάντηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, που πήρε θέση μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της… “Ο Παναθηναϊκός πέτυχε σήμερα μια καθαρή και δίκαιη νίκη επί ενός αξιόμαχου αντιπάλου. Από εκεί και πέρα, οι φωνές περί αλλοίωσης αποτελέσματος αδικούν την ίδια την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του Πανσερραϊκού που ήταν αξιέπαινη. Παραπέμπουμε τη διοίκηση του Πανσερραϊκού στις δηλώσεις του προπονητή της ίδιας τους της ομάδας που προσεγγίζουν με ώριμο και ποδοσφαιρικό τρόπο τον αγώνα και συστήνουμε στον πρόεδρο του Πανσερραϊκού να μην παρασύρεται από το νέο του φίλο”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.