Λεοζίνιο: Καλή εμφάνιση στο ΟΑΚΑ

Να παρουσιάσει ο Πανσερραϊκός το καλό του αγωνιστικό προφίλ στο ματς με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ θέλει ο Λεοζίνιο.

Ο Βραζιλιάνος μέσος των “λιονταριών” τόνισε πως η ομάδα του βρίσκεται σε αγωνιστική άνοδο, κάτι που το επιβεβαιώνει και η νίκη απέναντι στον Άρη, ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος ενόψει της συνέχειας των αγωνιστικών υποχρεώσεων στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Λεοζίνιο μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό “Αθήνα 9,84”.

Αρχικά, ο Βραζιλιάνος παίκτης τόνισε: «Στο ξεκίνημα της χρονιάς είχαμε αρκετές δυσκολίες, γιατί κάναμε πολλές αλλαγές παικτών και είχαμε δύσκολο πρόγραμμα. Μετά τα τέσσερα πρώτα παιχνίδια, η ομάδα δημιούργησε έναν σταθερό κορμό και βελτιώθηκε, παίζοντας καλύτερο ποδόσφαιρο. Το σημαντικό είναι ότι νικήσαμε τον Άρη, κάτι που δίνει σε όλους μας αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια».

Στην συνέχεια, ο παίκτης των “κόκκινων” υπογράμμισε: «Ο στόχος μας είναι να παίζουμε πάντα καλά και να κερδίσουμε όσα περισσότερα παιχνίδια γίνεται, ώστε να βρεθούμε στην υψηλότερη βαθμολογικά θέση που μπορούμε. Όλοι οι παίκτες είμαστε ενωμένοι στον κοινό μας στόχο και αυτό είναι το σημαντικότερο. Πιστεύω ότι έχουμε ήδη δείξει ότι διαθέτουμε ποιότητα, για να παραμείνουμε στην κατηγορία. Έχουμε μπροστά μας τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Τα παιχνίδια σωτηρίας, τα λεγόμενα “ματς των έξι βαθμών”, κόντρα σε ομάδες που έχουν ίδιους στόχους με εμάς, έπαιζαν πέρσι στη δεύτερη κατηγορία ή βρίσκονται χαμηλά στη βαθμολογία, είναι αποφασιστικής σημασίας για εμάς».

Σχετικά με την αναμέτρηση της 13ης αγωνιστικής απέναντι στον Παναθηναϊκό δήλωσε: «Η αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, όπως κάθε αγώνας με μεγάλη ομάδα, θα είναι πολύ δύσκολη. Παίζουμε εκτός έδρας και θέλουμε να έχουμε καλή απόδοση. Μόνο με αυτές τις σκέψεις μπορούμε να πάμε και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα από αυτό το παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει μόνο τον Σισέ, αλλά και άλλους παίκτες με ποιότητα που έχουν αγωνιστεί ή αγωνίζονται στις εθνικές ομάδες της πατρίδας τους και σε μεγάλους συλλόγους του εξωτερικού. Το σημαντικό είναι να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι για να αποσπάσουμε βαθμούς».

Ο Λεοζίνιο αναφέρθηκε και στο εφετινό πρωτάθλημα της Super League: «Το πρωτάθλημα φέτος είναι δύσκολο και περίπλοκο, τόσο στην κορυφή όσο και στις τελευταίες θέσεις. Πιστεύω ότι ο τίτλος θα κριθεί στις τελευταίες αγωνιστικές. Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός είναι μεγάλες ομάδες, ισοδύναμες και δεν ξέρω ποιος θα επικρατήσει στο τέλος».

Για το αν θα επιθυμούσε να επιστρέψει στον Ολυμπιακό ή να αγωνιστεί σε κάποια άλλη μεγάλη ομάδα δήλωσε: «Το έχω στο μυαλό μου. Το σκέφτομαι και γνωρίζω ότι δεν βρίσκομαι σε μια μεγάλη ομάδα. Ωστόσο, όλοι οι αγώνες είναι σημαντικοί γιατί πρέπει να συνεχίζω να παίζω καλά. Ξέρω ότι πολλοί μάνατζερ παρακολουθούν τους αγώνες του Πανσερραϊκού και έχω περισσότερες πιθανότητες να μεταγραφώ σε μεγάλο σύλλογο. Ποιος ξέρει; Ίσως ο Θεός να μου δώσει κάποτε αυτή την ευκαιρία. Αν είναι να συμβεί, θα γίνει αυτόματα, χωρίς να το επιδιώξω».

Ο Βραζιλιάνος μίλησε και για τη νίκη του Άρη απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης: «Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Τη μία μέρα κερδίζουμε τον Άρη και την άλλη ο Άρης νικάει την κάτοχο του Europa League. Στο ποδόσφαιρο επικρατεί η ομάδα που έχει περισσότερη δυναμική και συγκέντρωση. Ο Άρης έπαιξε πολύ καλά, έβγαλε αυτά τα στοιχεία στον αγωνιστικό χώρο και πήρε το ματς».

Τέλος, ο Λεοζίνιο τόνισε για τον παίκτη που έχει ξεχωρίσει εφέτος: «Τον Σκόκο της ΑΕΚ, ο οποίος κατά τη γνώμη μου είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής, τον Σισέ, που σκοράρει συνέχεια τόσο πέρσι όσο και φέτος, και τον Μιραλάς. Τον είχα δει και στο δικό μας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και είναι εξαιρετικός. Αυτοί οι τρεις είναι οι παίκτες που κάνουν τη διαφορά στις ομάδες τους».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.