Βλάχος: “Ο Μπακασέτας ήταν καλύτερος όλων”

Παρά το αρνητικό αποτέλεσμα που είχε η ομάδα του, ο Βαγγέλης Βλάχος έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του

Παρά το αρνητικό αποτέλεσμα που είχε η ομάδα του, ο Βαγγέλης Βλάχος έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του και τόνισε ότι στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος, ενώ στη συνέχεια έκανε αναφορά στην αποβολή του Αργυρόπουλου αλλά και στην απόδοση του Μπακασέτα ο οποίος ικανοποίησε με την εμφάνισή του.

“Υπήρχε έντονη διάθεση και επιθυμία από όλους να κερδίσουμε το παιχνίδι αυτό στην έδρα μας και ιδιαίτερα από τους παίκτες του Αστέρα, όπου για άλλη μια φορά εγώ θα τους πω μπράβο και ότι η προσπάθεια που κατέβαλλαν ήταν τεράστια. Περιόρισαν την ομάδα της Ξάνθης σε ένα παθητικό ρόλο από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο.. Θα μπορούσαμε να έχουμε τελειώσει το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο και για άλλη μια φορά ο αντίπαλος όπως συνέβη και με την Καβάλα άλλα και με τον Πανσερραϊκό έφτασε τέσσερις φορές στην περιοχή μας και ευτύχισε να φύγει νικητής από την έδρα μας.

Η προσπάθεια πάντα συνεχίζεται, τα κεφάλια ψηλά το έχω ξαναπεί και άλλη φορά. Οι παίκτες έχουν κερδίσει πάρα πολλά ήδη και νομίζω ότι έτσι θα πρέπει να συνεχίσουμε και στην πορεία για να έχουμε αυτό που επιθυμεί η ομάδα, το τελικό αποτέλεσμα, που δεν είναι άλλο από το να μείνει στην κατηγορία.

Στη συνέχεια ανέφερε: “Θα απαντήσω για την αποβολή του Αργυρόπουλου. Επειδή φώναζα επιθετικό παίκτη μόλις έγινε η αποβολή του παίκτη της Ξάνθης δεν έχω ιδέα τι έχει γίνει ακριβώς. Όσο για τον Μπακασέτα τα πήγε καταπληκτικά με την πρώτη του εμφάνιση, μάλλον η δεύτερη γιατί έπαιξε και λίγο πέρυσι με την ΑΕΚ. Ηταν καταπληκτική η προσπάθεια του, όπως ξέρετε για αυτό το παιδί, έπεσε κατευθείαν στα βαθιά και όση διάρκεια χρησιμοποιήθηκε είμαστε όλοι πάρα πολύ ευχαριστημένοι από την απόδοση του. Αν είχε και λίγο τύχη θα μπορούσε σήμερα να έχει πετύχει και γκολ.

Επειδή πάνω από όλα είναι η ομάδα και εγώ είμαι αυτός που διαχειρίζεται την ομάδα θα πρέπει να είμαστε και λίγο προσεκτικοί και σε αυτά που λέμε και σε αυτά που κάνουμε διότι βρισκόμαστε στα μέσα της περιόδου και θα πρέπει να διαχειριζόμαστε όσο το δυνατόν καλύτερα την ομάδα. Είναι κοινό μυστικό ότι η ομάδα δεν μπορεί να σκοράρει, το ξέρουμε πια όλοι. Εκείνα τα γκολ τα εύκολα που είχαμε πέρυσι δεν τα έχουμε φέτος. Σχεδόν έχω διαχειριστεί όλο το υλικό και τους παίκτες που αγωνίζονται σ αυτή τη θέση και όπως είδατε από όποιον παίκτη χρησιμοποίησα στη συγκεκριμένη θέση, ο Μπακασέτας ήταν ο καλύτερος όλων. Δηλαδή στηριχτήκαμε όλοι σε ένα παιδί 17 ετών που μας έβγαλε όλους ασπροπρόσωπους. Αυτό είναι λίγο τραβηγμένο αν σκεφτεί κανείς ότι μια ομάδα της Σούπερ Λιγκ που θα παλέψει για τη σωτηρία της -πάντα το λέω αυτό και στις επιτυχίες- στηρίζεται σε ένα παιδί 17 χρονών. Είναι ευχάριστο για μένα διότι είναι δίκη μου επιλογή είναι ευχάριστο για την ομάδα γιατί θα τον χρησιμοποιήσει και θα τον διαχειριστεί με τον καλύτερο τρόπο και θα έχει και όφελος κάποια στιγμή. Αλλά η ομάδα χρειάζεται κάποια ενίσχυση σ αυτή τη θέση, όπου ήδη έχουνε κινηθεί και οι σκάουτερς και αυτοί που έχουν την ομάδα , ώστε να βρεθεί μια λύση σ αυτή τη θέση” τόνισε χαρακτηριστικά ο Βλάχος.

“Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με τη διοίκηση ούτε είχα ποτέ”.

Σχετικά με την Ξάνθη είπε: “Περίμενα ότι θα ξεκινήσει από την αρχή ο Μαρσελίνιο, είναι ένας παίκτης πολύ διεισδυτικός, έβαλε και την περασμένη εβδομάδα ένα καταπληκτικό γκολ. Αλλά νομίζω ότι πέραν της φάσης που κέρδισε το πέναλτι ο Μαρσελίνιο και όλοι οι παίκτες της Ξάνθης είχαν ένα παθητικό ρόλο. Σίγουρα παίκτες με ποιότητα θέλουν όλοι, χρειαζόμαστε ποδοσφαιριστές με ποιότητα στην ομάδα. Είναι ένας καλός παίκτης που δεν νομίζω ότι έπαιξε ένα σημαντικό ρόλο για τη διαμόρφωση του αποτελέσματος. Νομίζω πως του Αστέρα τα λάθη είναι πιο πολύ προσωπικά παρά ότι ο αντίπαλος επιτέθηκε ομαδικά και μας ανάγκασε να δεχτούμε κάποιο γκολ.

Στο ποδόσφαιρο για να φτάσει η μπάλα στην άμυνα από κάπου περνάει, το να πει ένας προπονητής ότι φταίει ο Βλάχος ή ο Πουλίδου ή δεν ξέρω ποιος, νομίζω ότι κάνει τεράστιο λάθος. Θεωρώ ότι η αμυντική λειτουργία, όπως και η επιθετική στηρίζεται σε όλους τους παίκτες, άρα δεν θα μείνω ποτέ σ αυτό το σημείο να πω ότι φταίει ο Βλάχος ή κάποιος άλλος. Θα πω μόνο ότι έχουμε δεχτεί και παραδέχομαι και εγώ κάποια γκολ τα οποία είναι αστεία. Είχαμε και νίκες, ας μείνει εκεί ο κόσμος. Μην μένει στα άσχημα αποτελέσματα” δήλωσε ο έμπειρος τεχνικός.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.