Επιτακτική ανάγκη η νίκη

Στην τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία της SKODA Ξάνθης για το Σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό (19:30) και η ανάγκη για νίκη είναι επιτακτική...

Στην τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία της SKODA Ξάνθης για το Σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό (19:30). Ο τεχνικός της ακριτικής ομάδας, Νίκος Παπαδόπουλος και οι ποδοσφαιριστές του γνωρίζουν πως η ανάγκη για την κατάκτηση των τριών βαθμών είναι επιτακτική και στην σημερινη προπόνηση δόθηκε έμφαση στα τελειώματα φάσεων με αρκετές ασκήσεις.

Σ’ αυτές δεν συμμετείχαν οι γνωστοί πλέον εδώ και καιρό τραυματίες, Πόι, Στιούαρτ, Σάντος και Σταθάκης ενώ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα γι’ άλλη μία μέρα ο Μίκαελ Γκσπούρνινγκ γεγονός που καθιστά αμφίβολη τη συμμετοχή του κόντρα στον Πανσερραϊκό…

Στο πρόγραμμα της ομάδας μπήκε ο Μάριαν Αλτιπαρμακόφσκι που επέστρεψε μετά την συμμετοχή του με την Εθνική Ελπίδων της χώρας του στο 3-1 επί του Μάλι. Αντίθετα την Παρασκευή αναμένεται να επιστρέψει ο Έλληνας διεθνής με την Νέων, Παύλος Καθάριος.

<li>Δημοσιεύματα από την Κύπρο έκαναν λόγο για επαφές της SKODA Ξάνθη με τον Αργεντινό προπονητή, Γκιγιέρμο Όγιος, ο οποίος χθες απολύθηκε από την Ανόρθωση.

Γιάννης Μέγας…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.