Θλίψη στην οικογένεια των Περιστεριωτών σκόρπισε ο ξαφνικός χαμός του "Στρατηγού", Γιώργου Χατζή, που υπηρέτησε από όλα τα πόστα το "αστέρι". Γέννημα-θρέμα Περιστεριώτης και Ατρόμητος, ο κύριος Γιώργος που έπαιζε ποδόσφαιρο στην ομάδα της καρδιάς του τη δεκαετία του '50 και ήταν επί χρόνια γενικός αρχηγός (παλιότερα) και μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ, θα βλέπει πλέον τους "κυανόλευκους" από ψηλά.

Θλίψη στην οικογένεια των Περιστεριωτών σκόρπισε ο ξαφνικός χαμός του “Στρατηγού”, Γιώργου Χατζή, που υπηρέτησε από όλα τα πόστα το “αστέρι”. Γέννημα-θρέμα Περιστεριώτης και Ατρόμητος, ο κύριος Γιώργος που έπαιζε ποδόσφαιρο στην ομάδα της καρδιάς του τη δεκαετία του ’50 και ήταν επί χρόνια γενικός αρχηγός (παλιότερα) και μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ, θα βλέπει πλέον τους “κυανόλευκους” από ψηλά. 

Η ανακοίνωση του Ατρόμητου:

“Ο «Στρατηγός» δεν θα δει ξανά τον αγαπημένο του Ατρόμητο.  Ο κυρ Γιώργος δεν θα φωνάξει στον διαιτητή, δεν θα πανηγυρίσει για ένα γκολ. Δεν θα μοιράσει τις προσκλήσεις του, δεν θα πάρει το μολύβι του για να δει πόσες κενές θέσεις υπάρχουν σε κάθε θύρα του γηπέδου, δεν θα γκρινιάξει γιατί κάτι πήγε στραβά στην σύσκεψη, δεν θα βάλει ξανά τα στήθη του μπροστά για να υπηρετήσει την ιδέα και τα ιδανικά του Ατρόμητου.

Ιδανικά που τον συντρόφευαν μια ολόκληρη ζωή ξεκινώντας από ποδοσφαιριστής της ομάδας μας  στη δεκαετία του ’50, χαλκέντερος αμυντικός είναι αλήθεια, και από τότε η λέξη «Ατρόμητος» αποτελούσε μέρος της καθημερινότητάς του. Εκείνος μας δίδαξε ότι:«Ατρόμητος σημαίνει Δύναμη-Τέχνη-Ατσάλινη Καρδιά».

Η ΠΑΕ Ατρόμητος και το Περιστέρι πενθούν για το θάνατο του Γιώργου Χατζή που έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 79 ετών. Μέχρι την τελευταία στιγμή ήταν εκεί στο γραφείο του, το αγαπημένο του γραφείο στο Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων που αποτελούσε κυριολεκτικά το δεύτερο σπίτι του. Άνθρωπος με δύναμη ψυχής και καρδιάς μέχρι το τέλος, ο Γιώργος Χατζής πρόσφερε ανεκτίμητες υπηρεσίες στον Ατρόμητο.

Γεννήθηκε στο Περιστέρι από πρόσφυγες γονείς της Μικράς Ασίας και ήταν απόφοιτος του ΙΑ’ Γυμνασίου (γενιά της παράγκας). Μεγάλωσε παίζοντας μπάλα στην πλατεία δημαρχείου στην Ευαγγελίστρια, «το πρώτο μου γήπεδο» όπως έλεγε χαρακτηριστικά, κι εκεί τον είδε ο τότε άσος του Ολυμπιακού και πρώην του Ατρόμητου Μπάμπης Δρόσος ο οποίος τον πήγε μαζί με τον Γιάννη Νικολιά στην ομάδα του Πειραιά την εποχή που μεσουρανούσαν οι αδελφοί Χέλμη. Λόγω όμως της εισαγωγής του στην Σχολή της Αεροπορίας μετεγράφηκε τελικά μετά από δύο χρόνια στον Ατρόμητο στον οποίο ήταν βασικό στέλεχος και αρχηγός από το 1956 μέχρι το 1967. Αγωνίστηκε επίσης στην ομάδα των Ενόπλων Δυνάμεων αλλά και στις Μικτές ομάδες της ΕΠΣ Αθηνών.

Μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας έγινε γενικός αρχηγός στον Ατρόμητο επί προεδρίας Στάη, Τσακίρη και Αλυφαντή. Διετέλεσε ακόμη αιρετό μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΟ και πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής. Για έξι συναπτά έτη ήταν Γενικός Διευθυντής του ΟΑΚΑ. Τα τελευταία χρόνια ήταν μέλος του διοικητικού συμβουλίου  της ΠΑΕ Ατρόμητος ως Υπεύθυνος Οικονομικής Επιστασίας Αγώνων και ως Υπεύθυνος της Διαχείρισης Εισιτηρίων. Ταυτόχρονα ήταν Υπεύθυνος Οικονομικής Επιτροπής ΕΠΟ-ΕΠΑΕ.  Ήταν  Αξιωματικός Ε.Α. της Πολεμικής Αεροπορίας.

«Στρατηγέ» καλό σου ταξίδι!. Ο Ατρόμητος σε ευχαριστεί για όλα όσα του πρόσφερες!». Έφυγε ένας πολύ μεγάλος Ατρόμητος… “.