Κάτι αλλάζει στον ΠΑΟΚ! (video)

Στον ΠΑΟΚ κάτι δείχνει αλλάζει καθώς στο τρίτο και πιο δυνατό φιλικό κόντρα στην Ντνίπρο πήρε μεγάλη νίκη με 4-1, παρουσιάζοντας αρκετά θετικά στοιχεία στο παιχνίδι του.

Στον ΠΑΟΚ κάτι δείχνει αλλάζει καθώς στο τρίτο και πιο δυνατό φιλικό κόντρα στην Ντνίπρο πήρε μεγάλη νίκη με 4-1, παρουσιάζοντας αρκετά θετικά στοιχεία στο παιχνίδι του. 

Οι παίκτες του Ιγκόρ Τούντορ έδειξαν φρεσκάδα, διάθεση και ζωντάνια στο παιχνίδι τους, είχαν ξεκάθαρο πλάνο και έπαιξαν κατά διαστήματα όμορφο ποδόσφαιρο με αποτέλεσμα να πάρουν άνετη νίκη με 4-1 κόντρα στη φιναλίστ του Γιουρόπα Λιγκ. 

Δημιουργικός ΠΑΟΚ!

Στο πρώτο μέρος ο ΠΑΟΚ μπήκε πολύ δυνατά και από τα πρώτα λεπτά του αγώνα ήταν αυτός που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων. 

Οι παίκτες του Ιγκόρ Τούντορ θέλησαν να έχουν την κυκλοφορία της μπάλας και να προσπαθήσουν να απειλήσουν είτε από τον άξονα με κάθετες μπαλιές, είτε από τις πτέρυγες με τις ατομικές ενέργειες των Μακ και Πέλκα. 

Ο «δικέφαλος του Βορρά» έδειχνε φρεσκάδα στο γήπεδο, έχοντας ξεκάθαρο πλάνο στο παιχνίδι του. Η μπάλα έφευγε από την άμυνα και είτε ο Κάτσε, είτε ο Τζιόλης προσπαθούσαν να την περάσουν στα εξτρέμ ή στον Λούκας, ο οποίος σε αρκετές περιπτώσεις προσπαθούσε να βγει στην πλάτη της άμυνας της Ντνίπρο.

Έτσι, οι περισσότερες επικίνδυνες στιγμές του πρώτου ημιχρόνου ανήκαν στους τυπικά γηπεδούχους. Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο ένατο μόλις λεπτό με τον Λούκας να κάνει το γύρισμα από τα αριστερά αλλά τον Πέλκα να μην μπορεί εξ επαφής να πλασάρει εύστοχα για το 1-0. 

Ένα λεπτό μετά τη συμπλήρωση του πρώτου μισάωρου, η υπεροχή του ΠΑΟΚ επικυρώθηκε με ένα γκολ. Συγκεκριμένα, ο Περέιρα εκτέλεσε το κόρνερ απ’ τα αριστερά και ο Λούκας με κοντινή προβολή άνοιξε το σκορ για την ομάδα του. 

Εκτός όμως από τους δέκα που έπαιζαν στα 2/3 του γηπέδου αρκετά καλός ήταν και ο Όλσεν. Ο νεοαποκτηθείς τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ όποτε χρειάστηκε να επέμβει το έκανε με απόλυτη επιτυχία ενώ ήταν αρκετά σταθερός τόσο στις επεμβάσεις του όσο και στις απομακρύνσεις του, δείχνοντας μεγάλη αυτοπεποίθηση από την πρώτη του κιόλας  εμφάνιση. 

Στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους υπήρξαν άλλες δύο καλές στιγμές για τον «δικέφαλο του Βορρά» με τους Κίτσιου και Μακ να σουτάρουν από τα όρια της αντίπαλης περιοχής αλλά οι καταλήξεις και των δύο φάσεων ήταν ατυχείς αλλά καλές. Έτσι, το πρώτο μέρος έκλεισε με τον ΠΑΟΚ να προηγείται δίκαια με 1-0. 

Λύσεις και από τον πάγκο!

Στο δεύτερο μέρος το σκηνικό δεν άλλαξε. Ο Ιγκόρ Τούντορ, στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου πραγματοποίησε μόνο μία αλλαγή και αυτή λίγα λεπτά αργότερα σκόραρε. 

Συγκεκριμένα, ο Χαρίσης στο 52ο λεπτό πήδηξε ψηλότερα απ’ όλους, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Κάτσε και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Ντνίπρο για το 2-0. 

Ο ΠΑΟΚ ήλεγχε απόλυτα το ρυθμό του αγώνα και έδειχνε ότι μπορούσε με μεγάλη ευκολία να φτάσει στην αντίπαλη περιοχή. 

Έτσι, ένα τέταρτο μετά από το 2-0 ήρθε και ένα τρίτο γκολ. Αυτή τη φορά δράστης ήταν ο Μυστακίδης, ο οποίος, έπειτα από πάσα του Κοροβέση από τα αριστερά, πραγματοποίησε εξαιρετική ενέργεια και με ένα δυνατό διαγώνιο σουτ σκόραρε για το 3-0. 

Η Ντνίπρο τελείωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες καθώς στο 76ο λεπτό ο Μυστακίδης βγήκε τετ α τετ αλλά ανατράπηκε αντικανονικά από τον Σελίχοφ με τον τερματοφύλακα της Ντνίπρο να αντικρίζει την κόκκινη κάρτα. Ωστόσο, το φάουλ ήταν εκτός περιοχής με τον Τζαβέλλα να αναλαμβάνει την εκτέλεση αλλά η μπάλα προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι και απομακρύνθηκε. 

Στο τελευταίο δεκάλεπτο όμως σημειώθηκαν άλλα δύο γκολ. Συγκεκριμένα, στο 85ο λεπτό ο Ρικάρντο Κόστα ανενόχλητος μέσα στην περιοχή έπιασε την κεφαλιά, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ από τα δεξιά διαμορφώνοντας το 4-0 ενώ ένα λεπτό πριν το 90’ η Ντνίπρο πέτυχε το γκολ της «τιμής» με τον Κάλινιτς να πλασάρει σε τετ α τετ τον Όλσεν.  

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Ι. Τούντορ): Όλσεν, Μιγκέλ Βίτορ, Ρικάρντο Κόστα, Τζαβέλλας, Τζιόλης, Κίτσιου, Κάτσε, Πέλκας, Μακ, Φακούντο Περέιρα, Λούκας 

Στον πάγκο για τον «δικέφαλο του Βορρά» ήταν οι: Γλύκος, Σκόνδρας, Παπαγιαννόπουλος, Πούγκουρας, Χαρίσης, Μυστακίδης, Γκολάσα, Μάαρτενς, Κοροβέσης, Σαββίδης, Σαλπιγγίδης, Μαντούρο, Ρατς, Νομπόα, Μελισσάς, Σιαμπάνης 

Ντίνπρο (Μ. Μάρκεβιτς): Λάστουφκα, Λέο Μάτος, Τσεμπεριάτσκο, Ντάγκλας, Πάπα Γκουέγιε, Φεντέτσκι, Κανκάβα, Μπρούνο Γκάμα, Ροτάν, Σελέζνιοφ, Ματέους

Αναπληρωματικοί για τους Ουκρανούς οι: Μπόικο, Σελίχοφ, Βλαντ, Σβάτοκ, Πρίμα, Κοτσέργκιν, Μπιλόνογκ, Μπέζους, Φεντόρτσουκ, Μποκχασβίλι, Μπλιζνιτσένκο, Κάλινιτς, Ντόβμπικ, Μπαλάνιουκ

Live Blog LIVE: ΠΑΟΚ – Ντνίπρο


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.