Διπλό «χτύπημα» από τη Βέροια!

Η Βέροια συνεχίζει τη μεταγραφική της ενίσχυση καθώς τη Δευτέρα (13/07) ανακοίνωσε την απόκτηση των Μερεμπασβίλι και Ετζεγκέλε.

Η Βέροια συνεχίζει τη μεταγραφική της ενίσχυση καθώς τη Δευτέρα (13/07) ανακοίνωσε την απόκτηση των Μερεμπασβίλι και Ετζεγκέλε. 

Η ομάδα της Ημαθίας θέλει να είναι όσο το δυνατό πιο δυνατή τη νέα σεζόν και γι’ αυτό συνεχίζει την ενίσχυση του ρόστερ της. 

Έτσι, τη Δευτέρα ανακοίνωσε τόσο την απόκτηση του Γκιόργκι Μερεμπασβίλι από τον ΟΦΗ όσο και αυτή του Γουίλιαμ Ετζενγκέλε με τους δύο να υπογράφουν συμβόλαιο μέχρι το 2017. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ολοκληρώθηκαν και τυπικά οι μετεγγραφές των Giorgi Merebashvili και William Edjenguele στη Βέροια. Οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν ήδη ενταχθεί στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας από την αρχή της προετοιμασίας. 

Ο Γεωργιανός μεσοεπιθετικός, που έχει αγωνιστεί σε Δυναμό Τυφλίδας, Βοϊβοντίνα και πέρσι στον ΟΦΗ, υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας με την ΠΑΕ Βέροια. Μετά την επισημοποίηση της συνεργασίας του με τη Βέροια, ο ποδοσφαιριστής δήλωσε: «Θέλω να αγωνίζομαι σε υψηλό επίπεδο. Πέρσι ήταν η πρώτη μου χρονιά στο ελληνικό πρωτάθλημα, το οποίο πλέον γνωρίζω καλά. Πολύ δουλειά και υγεία εύχομαι, για να έχει η ομάδα μας μια καλή σεζόν». 

Για δύο χρόνια θα αγωνίζεται στη «Βασίλισσα» και ο Γάλλος αμυντικός William Edjenguele, ο οποίος προέρχεται από μια γεμάτη σεζόν στον Παναιτωλικό. «Συνάντησα πολύ καλό κλίμα στη Βέροια και είμαι έτοιμος να δώσω το 100% για να έχουμε μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα». 

Τέλος, για τρία χρόνια ανανέωσε ο μεσοεπιθετικός Μπάμπης Παυλίδης, ο οποίος δήλωσε τα εξής: «Μετά από δύο χρόνια στην ομάδα. η Βέροια είναι το σπίτι μου και είμαι πολύ χαρούμενος που θα παραμείνω. Στόχος μου είναι κάθε χρόνο να βελτιώνομαι και να προσφέρω τα μέγιστα στην ομάδα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.