«Πρόκληση για όλους η Φενέρμπαχτσε»

Ο Μιχάλης Γρηγορίου σε συνέντευξή του στην Τουρκία χαρακτήρισε φαβορί τη Φενέρμπαχτσε στα ματς των πλέι - οφ του Γιουρόπα Λιγκ, τονίζοντας όμως ότι ο Ατρόμητος θα προσπαθήσει να είναι ανταγωνιστικός.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου σε συνέντευξή του στην Τουρκία χαρακτήρισε φαβορί τη Φενέρμπαχτσε στα ματς των πλέι – οφ του Γιουρόπα Λιγκ, τονίζοντας όμως ότι ο Ατρόμητος θα προσπαθήσει να είναι ανταγωνιστικός.

«Για μας είναι μεγάλη τιμή και χαρά που θα παίξουμε με την Φενέρ. Είναι το φαβορί, έχει επενδύσει πολλά εκατομμύρια, ειδικά εφέτος κι έφερε πολύ σημαντικούς παίκτες. Γνωρίζουμε πόσο δύσκολο θα είναι το έργο μας, αλλά κι εμείς έχουμε τα δικά μας όνειρα. Θέλουμε και θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και στα δύο ματς», είπε ο τεχνικός της ομάδας του Περιστερίου στο cihan.com.tr, για να προσθέσει:

«Για όλους μας στην ομάδα, τους οπαδούς μας, για τον πρόεδρο, αποτελεί μία πρόκληση. Και πάνω από όλα για τους ποδοσφαιριστές μας. Όλες οι ομάδες έχουν όνειρα. Κάνουμε και εμείς το ίδιο. Οι αναμετρήσεις με τη Φενέρ είναι αιτία χαράς».

Ο Γρηγορίου εξέφρασε επίσης την ελπίδα ότι δεν θα υπάρξουν παρατράγουδα στους δύο αγώνες:

«Ελπίζω ότι δεν υπάρξει κάποιο πρόβλημα και στα δύο ματς. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να υπάρξει από τώρα προβληματισμός. Στο παρελθόν πολλές φορές έχουν αναμετρηθεί ελληνικές με τουρκικές ομάδες».

Φυτανίδης: «Χαίρεσαι να αγωνίζεσαι σε τέτοια ματς»

Στο ίδιο πρακτορείο έκανε δηλώσεις και ο Σωκράτης Φυτανίδης, ο οποίος τόνισε:

«Απέναντί μας θα έχουμε έναν τεράστιο σύλλογο που έκανε πολύ σημαντικές μεταγραφές. Τέτοιου είδους παιχνίδια είναι ξεχωριστά και χαίρεσαι να αγωνίζεσαι. Το σημαντικό είναι το πώς θα προετοιμαστούμε εμείς. Δουλεύουμε πάνω στην ανάλυση του αντιπάλου και θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. 

Τα λεφτά δεν παίζουν ρόλο. Παίζουν 11 εναντίον 11 και το ματς αρχίζει από το 0-0. Για μας είναι καλό ότι παίζουμε το πρώτο ματς εντός έδρας καθώς έχουμε ένα πολύ καλό σερί και θέλουμε να το προστατέψουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.