Κλείνει τον Νιέτο η Ξάνθη

Σε προχωρημένες επαφές με τη Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του Ντάνι Νιέτο. Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός αγωνίζεται κατά κύριο λόγο στα άκρα και ουσιαστικά ανήκει στη Μπαρτσελόνα Β.

Σε προχωρημένες επαφές με τη Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του Ντάνι Νιέτο. Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός αγωνίζεται κατά κύριο λόγο στα άκρα και ουσιαστικά ανήκει στη Μπαρτσελόνα Β. Την περσινή σεζόν είχε αγωνιστεί με τη μορφή δανεισμού στην Εϊμπάρ, η οποία όμως υποβιβάστηκε και έτσι επέστρεψε στη Βαρκελώνη. Η ακριτική ομάδα θέλει να τον αποκτήσουν τον ποδοσφαιριστή με ελεύθερη μετεγγραφή, με τους Καταλανους να επιθυμούν τον δανεισμό του.

Αυτό είναι το μοναδικό «αγκάθι» για την ολοκλήρωση της μετεγγραφής, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί έως το βράδυ ή το αργότερο την Τετάρτη. Από εκεί και πέρα, στο προσκήνιο για την Ξάνθη επανέρχεται και ο Κρίστιαν Ομπόντο. Ο έμπειρος μέσος είχε μείνει ελεύθερος από την ακριτική ομάδα, όμως μέχρι στιγμής δεν έχει βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του και φαίνεται πως έχουν ξεκινήσει επαφές προκειμένου να επιστρέψει στην ακριτική ομάδα.

Επιμέλεια: Ευγένης Δαδαλιάρας


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.