Αστέρας Τρίπολης- ΟΦΗ: Η συνέντευξη Τύπου (vid)

Δείτε τι είπαν οι Σάκης Τσιώλης και Νίκος Αναστόπουλος στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης Αστέρας Τρίπολης- ΟΦΗ.

Δείτε τι είπαν οι Σάκης Τσιώλης και Νίκος Αναστόπουλος στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης Αστέρας Τρίπολης- ΟΦΗ.

Σάκης Τσιώλης: «Ήταν ένα ματς μεταξύ δύο ομάδων που έχουν διακριθεί φέτος. Εμείς κυρίως έπρεπε να κάνουμε αλλαγές για να είμαστε ακόμα καλύτεροι την Τετάρτη και να διεκδικήσουμε πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου. Είναι απαράδεκτο για επαγγελματική ομάδα σαν τη δική μας να δέχεται τέτοια γκολ. Ειδικά στο 2ο γκολ που παίχθηκε βόλεϊ με το κεφάλι στην περιοχή μας. Χάσαμε ευκαιρία να είμαστε μόνοι μας στην 6η θέση. Νομίζω ότι δεν πρέπει να χάνονται τέτοια ματς με αυτό τον τρόπο. Αναφέρομαι σε στημένη φάση. Κάποιοι παίκτες, όταν αδρανούν, είναι να σε εξοργίζουν. Είναι πολύ άσχημο. Τα μαρκαρίσματα είναι προσωπικά στην άμυνα. Δεν μπορείς να κάνεις δυο στημένες φάσεις και να πετάς την μπάλα έξω. Θέλω να πιστεύω ότι αυτό που κάναμε σήμερα θα μας βγει σε καλό στο ματς της Τετάρτης».

   
Νίκος Αναστόπουλος
: «Μετά από αρκετό καιρό ξεκολλήσαμε από τους 33 βαθμούς. Σαν εικόνα το παιχνίδι είχε δύο όψεις, στο πρώτο ημίχρονο μετά το αυτογκόλ ο Αστέρας ήταν καλύτερος. Εμείς δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε μπάλα. Στο δεύτερο ημίχρονο ανεβάσαμε την απόδοσή μας, είχαμε φάσεις, το δοκάρι του Παπουλή. Είναι θετικός ο βαθμός για την ψυχολογία. Συνεχίζουμε την προσπάθεια. Το ματς αυτό τελείωσε και προετοιμαζόμαστε για τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό. Έχουμε προβλήματα και θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Δεν είχαμε την πολυτέλεια να ξεκουράσουμε κάποιους παίκτες. Δυστυχώς οι περισσότερες ομάδες αντιμετωπίζουμε προβλήματα με το οικονομικό. Θα προσπαθούμε να τα αφήνουμε έξω από την γραμμή. Δεν ξεκουραστήκαμε ούτε το καλοκαίρι, ούτε τα Χριστούγεννα, ούτε την Πρωτοχρονιά. Βγάλαμε το πρωτάθλημα μονοκόμματα. Αφήσαμε τα προβλήματα έξω από παιχνίδι. Ο στόχος επετεύχθη στον πρώτο γύρο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.