Παπουλής: «Σε κάθε αγώνα έχουμε στόχο τη νίκη»

Συνέντευξη του Φώτη Παπουλή φιλοξενεί σήμερα η επίσημη ιστοσελίδα της Σούπερ Λίγκα. Ο μεσοεπιθετικός του ΟΦΗ αναφέρθηκε αρχικά στα τελευταία τρία εντός έδρας ματς, όπου η ομάδα του γνώρισε ισάριθμες ήττες, λέγοντας: «Σε κάθε αγώνα ποδοσφαίρου υπάρχουν τρία αποτελέσματα.

Συνέντευξη του Φώτη Παπουλή φιλοξενεί σήμερα η επίσημη ιστοσελίδα της Σούπερ Λίγκα. Ο μεσοεπιθετικός του ΟΦΗ αναφέρθηκε αρχικά στα τελευταία τρία εντός έδρας ματς, όπου η ομάδα του γνώρισε ισάριθμες ήττες, λέγοντας: «Σε κάθε αγώνα ποδοσφαίρου υπάρχουν τρία αποτελέσματα. Η νίκη, η ισοπαλία και η ήττα. Στα συγκεκριμένα παιχνίδια η εξέλιξη των αγώνων μας αδίκησε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Δεν είναι θέμα άγχους. Στον ΟΦΗ ξέρουμε ότι είμαστε υποχρεωμένοι σε κάθε αγώνα να έχουμε στόχο τη νίκη, όπου κι αν αγωνιζόμαστε».

    Και αμέσως μετά αναφέρθηκε στο πιο δυνατό σημείο της ομάδας του, αλλά και σ’ αυτό που χρειάζεται βελτίωση: «Η δύναμη στον ΟΦΗ είναι η μεγάλη αγάπη που έχουμε όλοι οι παίκτες για τη φανέλα που φοράμε. Η άποψη μου είναι ότι θα πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί στην τελική πάσα».

    Για το μέλλον του είπε: «Όπως έχω ήδη δηλώσει, πρώτος μου στόχος είναι να μείνω στον ΟΦΗ. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από την παραμονή μου στο Ηράκλειο και στον ΟΦΗ και φυσικά η ομάδα μου είναι η πρώτη επιλογή».

    Και για το αν τον αγχώνει που ο κόσμος του ΟΦΗ περιμένει από αυτόν και τον Μάντζιο τη λύση στο σκοράρισμα, απάντησε: «Θεωρώ ότι είναι σημαντικό για έναν παίκτη να έχει απαιτήσεις από αυτόν ο φίλαθλος κόσμος. Δεν υπάρχει θέμα άγχους. Ολοι οι παίκτες του ΟΦΗ, όπου κι αν αγωνιζόμαστε, θέλουμε να κερδίσει η ομάδα μας».

    Για το επόμενο ματς με τον Άρη δήλωσε: «Σίγουρα είναι δύσκολο παιχνίδι το επόμενο με τον Αρη στη Θεσσσαλονίκη. Εμείς θα πρέπει να έχουμε πολύ καλή συγκέντρωση από το πρώτο έως το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή».

    Στο τέλος τόνισε για τον εαυτό του: «Δεν θέλω να ξεχάσω καμία στιγμή από την ποδοσφαιρική μου καριέρα. Ακόμη και στις περιπτώσεις που έχω κάνει λάθος, γιατί τα λάθη μου με βοηθούν να βελτιώνομαι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.