“Και τώρα ο Πανιώνιος”, λένε στον ΟΦΗ

Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ανήκει στο παρελθόν για τους παίκτες του ΟΦΗ οι οποίοι στρέφουν την προσοχή τους στο ματς με τον Πανιώνιο.

Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ανήκει στο παρελθόν για τους παίκτες του ΟΦΗ οι οποίοι στρέφουν την προσοχή τους στο ματς με τον Πανιώνιο. Η αναμέτρηση έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί το Σάββατο στις 17:15 και οι Κρητικοί την βλέπουν ως μία καλή ευκαιρία προκειμένου να επιστρέψουν στις νίκες. Γενικότερα πάντως, δεν θέλουν ένα ακόμα κακό αποτέλεσμα στην έδρα τους.

Ο Νίκος Αναστόπουλος αναμένεται μέχρι την Τρίτη να έχει αποφασίσει σε ποιο από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια της ομάδας θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής ο Μπούρμπος, ο οποίος και συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες στο ματς με τους “ερυθρόλευκους”.

Από κει και πέρα, θα έχει στην διάθεσή του τον Κάλαϊτζιτς που εξέτισε τη ποινή των δύο αγωνιστικών που του είχε επιβληθεί, ενώ πλέον περιμένει και τον Βαγγέλη Μάντζιο, ο οποίος και συνεχίζει την θεραπεία του, προκειμένου να διαπιστώσει εάν θα τον έχει ή όχι στην διάθεσή του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.