Τριπλό “όχι” σε 19 εκ. ευρώ

Ενδιαφέρον από το εξωτερικό έχει εκδηλώθεί για τους Μιραλάς, Τζεμπούρ και Παπαδόπουλο, σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου.

Ενδιαφέρον από το εξωτερικό έχει εκδηλώθεί για τους Μιραλάς, Τζεμπούρ και Παπαδόπουλο, σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου. Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Γαύρος», οι προτάσεις που είχε ο Ολυμπιακός για τους τρεις ποδοσφαιριστές τον Ιανουάριο έφταναν τα 19 εκατομμύρια ευρώ!

Για τον Αβραάμ Παπαδόπουλο η Γαλατασαράι πρόσφερε κοντά στα 7 εκ ευρώ, ωστόσο οι πρωταθλητές δεν συζήτησαν καν το θέμα. Ο διεθνής στόπερ φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο ομάδων από την Αγγλία, την Ιταλία, την Γαλλία και την Γερμανία. Το συμβόλαιο του εκπνέει το 2015 και σε αυτό υπάρχει ρήτρα 8 εκ ευρώ.

Για τον Κέβιν Μιραλάς μια αγγλική ομάδα κατέθεσε πρόταση 6 εκατομμυρίων ευρώ, η οποία επίσης δεν έγινε αποδεκτή. Το συμβόλαιο του Βέλγου λήγει το 2014 και η ρήτρα αποδέσμευσής του ανέρχεται στα 8 εκ ευρώ. Τέλος για τον Ράφικ Τζεμπούρ, η Φενέρμπαχτσε πρόσφερε κοντά στα 6 εκ ευρώ τον Ιανουάριο για την απόκτηση του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.