Ιμπαγάσα: «Πρόκριση με τον κόσμο μας»

Με τη βοήθεια των φιλάθλων του Ολυμπιακού θα έρθει η πρόκριση και απέναντι στη Μέταλιστ, υπογράμμισε ο Αριέλ Ιμπαγάσα.

Με τη βοήθεια των φιλάθλων του Ολυμπιακού θα έρθει η πρόκριση και απέναντι στη Μέταλιστ, υπογράμμισε ο Αριέλ Ιμπαγάσα. Ο Αργεντινός μέσος των «ερυθρολεύκων» μίλησε με τα καλύτερα λόγια στον Ρόι Κάρολ και στην εμφάνιση που πραγματοποίησε στον επαναληπτικό με τη Ρούμπιν Καζάν, ενώ τόνισε πως σημαντικό ρόλο θα παίξει στις αναμετρήσεις με τους Ουκρανούς, ο παράγοντας ψυχολογία.

Αρχικά, ο Ιμπαγάσα τόνισε: «Ήταν ένα δύσκολο ματς, μια δύσκολη πρόκριση. Ευτυχώς βάλαμε ένα γρήγορο γκολ κι έγιναν όλα πιο εύκολα. Είχαμε καλό ρυθμό στο πρώτο ημίχρονο. Σε αυτό το διάστημα είχαμε εμείς τις ευκαιρίες. Στο δεύτερο έπαιξαν καλύτερα, εμείς ήμασταν πιο οργανωμένοι και καταφέραμε να κρατήσουμε το σκορ».

Κα συμπλήρωσε: «Ήταν πολύ δύσκολος αντίπαλος η Ρούμπιν. Έκανε ευκαιρίες, περιμέναμε ότι θα είναι δύσκολα. Γενικά έγινε μεγάλη προσπάθεια και ήταν μια σημαντική πρόκριση με δύο νίκες μάλιστα».

Επίσης, τόνισε για τον Ρόι Κάρολ: «Ήταν μια μεγάλη νίκη. Τα κατάφερε υπέροχα. Ήταν σημαντικό για τον κόσμο μας, για όλη την ομάδα. Έπιασε το πέναλτι στη Μόσχα αν και μπήκε σε ένα δύσκολο σημείο και έκανε τόσο κρύο. Ήταν πολύ καλός και ήταν σημαντική η συνεισφορά του στην πρόκριση».

Τέλος, ο Αργεντινός τόνισε για το ματς με τη Μέταλιστ: «Θα δούμε τώρα τη Μέταλιστ. Θα παίξουμε με την ίδια σοβαρότητα που παίξαμε με τη Ρούμπιν. Θα παίξουμε και με την ίδια λογική και ψυχολογία. Με τον κόσμο μας θα προσπαθήσουμε για μία ακόμα πρόκριση».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.