Τσιαντάκης: «Κάθε ματς ξεχωριστά»

Να κοιτάξει κάθε ματς ξεχωριστά στο Europa League θέλει από τον Ολυμπιακό, ο Νίκος Τσιαντάκης.

Να κοιτάξει κάθε ματς ξεχωριστά στο Europa League θέλει από τον Ολυμπιακό, ο Νίκος Τσιαντάκης. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των «ερυθρολεύκων» αναφέρθηκε στη νίκη-πρόκριση επί της Ρούμπιν Καζάν, καθώς επίσης και στην εμφάνιση του Ρόι Κάρολ. Ο Νίκος Τσιαντάκης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra FM». Αναλυτικά δήλωσε:

Για το αν έχει ζήσει παρόμοιο περιστατικό στην καριέρα σαν αυτό του Ρόι Κάρολ:
«Σίγουρα τέτοια προβλήματα όλοι έχουν βγάλει. Ίσως στη θέση του τερματοφύλακα είναι λίγο πιο εύκολη διότι δεν θα υπήρχε καμία περίπτωση να συνεχίσει αν δεν ήταν τερματοφύλακας. Πραγματικά αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν έσφιξε τα δόντια και ότι δεν έδωσε τα πάντα για την ομάδα. Πραγματικά του αξίζουν συγχαρητήρια για αυτήν την υπερπροσπάθεια, απλά δεν χρειαζόταν να κάνει έντονες κινήσεις, το μόνο που χρειαζόταν ήταν να κάνει καλές τοποθετήσεις για να μην χρειαζόταν να κάνει πολλά σουτ ή να τρέξει. Απέδειξε ότι είναι ένας σπουδαίος τερματοφύλακας ενώ συγχρόνως έδειξε πως αγαπάει την ομάδα και ότι είναι αγωνιστής».

Για το ρίσκο του Βαλβέρδε να τον κρατήσει στην μάχη λαβωμένο και να μην βάλει τον πιτσιρικά Μπάμποβιτς:
«Η απόφαση δεν ήταν καθόλου εύκολη λόγω της κρισιμότητας του παιχνιδιού. Αν ήταν κάποιο άλλο παιχνίδι εννοείται πως θα είχε άλλη ροή. Για παράδειγμα σε έναν αγώνα πρωταθλήματος όπου έχεις την επιλογή και πολλές φορές δεν κρίνεσαι από ένα παιχνίδι κι αν γίνει κάτι το καλύπτεις, αλλά σε έναν αγώνα πρόκριση είναι μεγάλο ρίσκο αν και δεν ξέρουμε πως θα τα πήγαινε το παιδί, μπορεί και να τα πήγαινε μια χαρά, μην εικάζουμε τα γεγονότα αλλά το ότι δεν είχε παίξει ποτέ και ιδιαίτερα σε ένα τέτοιο παιχνίδι σίγουρα ήταν δύσκολο να μπει χωρίς να τον μειώνουμε».

Για το μέχρι που μπορεί να φτάσει ο Ολυμπιακός εφέτος:
«Το συνετό που πρέπει να κάνουμε ακόμα και όταν εγώ έπαιζα μπάλα είναι να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Θεωρώ πως οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές έτσι σκέφτονται. Πέρασες στον επόμενο γύρο, έχεις ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για την επόμενη φάση, μια ομάδα που από ότι είδαμε είναι πάρα πολύ καλή, η οποία διαθέτει αρκετούς Λατίνους ποδοσφαιριστές και θέλει προσοχή διότι είναι πολύ επικίνδυνη. Θα γίνει μεγάλη μάχη για την πρόκριση, ο Ολυμπιακός μπορεί να την αποκλείσει αρκεί να συνεχίσει να παίζει με τον ίδιο ρυθμό και την ίδια καλή απόδοση που μας έχει δείξει εφέτος κατά γενική ομολογία και στο Champions League αλλά και στο Europa League. Ο Ολυμπιακός κάνει εφέτος μια από της καλύτερες του εμφανίσεις στην Ευρώπη αν όχι την καλύτερη με πολλές σπουδαίες εμφανίσεις και όχι μεμονωμένες αλλά συνεχόμενες. Αυτό έχει ανεβάσει την αυτοπεποίθηση της ομάδας και πιστεύω ότι μπορούμε να πάμε παρακάτω».

Για το τι του αρέσει στην ομάδα του Ολυμπιακού και για το αν διανύει περίοδο φόρμας:
«Πραγματικά όταν φτάνουμε προς το τέλος είτε Ευρώπη είτε είναι πρωτάθλημα ή κύπελλο και η ομάδα φορμαρίζεται εκείνη την περίοδο πιο πολύ τότε αυτό είναι ευχάριστο. Αν κρατήσει αυτή τη σταθερότητα και δεν έχει σκαμπανεβάσματα τότε ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να πετύχει οποιονδήποτε στόχο».

Για το αν η εφετινή χρονιά είναι από τις «ξεχωριστές» για τον Ολυμπιακό:
«Το καλό για τον Ολυμπιακό είναι ότι έχει υλικό και έχει πολύ καλούς παίκτες. Μπορεί ο προπονητής να διαχειριστεί άριστα το υλικό του και να χρησιμοποιηθούν οι παίκτες σε κάθε διοργάνωση από τις επιλογές που υπάρχουν. Επομένως είναι θέμα διαχείρισης. Έχει αυτό το βάθος ο Ολυμπιακός διότι αν δεν είχε πιστεύω ότι αυτό θα ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Βλέπουμε πως οι ομάδες που έχουν βάθος μπορούν και διεκδικούν πάρα πολλούς τίτλους. Έτσι και ο Ολυμπιακός μπορεί γιατί έχει το υλικό και την δυνατότητα για να διεκδικήσει πρωτάθλημα και κύπελλο στην Ελλάδα και φυσικά να κάνει όσον το δυνατόν καλύτερα και κάτι στην Ευρώπη. Μπορεί να ανταπεξέλθει σε αυτές τις δυσκολίες».

Για το ποιος θα κατακτήσει το Champions League:
«Εγώ θέλω η Μπαρτσελόνα. Είναι απίστευτη ομάδα με φανταστικούς παίκτες. Η Ρεάλ δείχνει ότι τώρα αρχίζει να γίνεται μεγάλη και είναι φυσικά αλλά μιλάμε για τώρα διότι βλέπουμε και τις μεταξύ τους αναμετρήσεις με το πρωτάθλημα βέβαια να τείνει προς την Μαδρίτη. Είναι η ομάδα που θα κοντράρει την Μπαρτσελόνα και η μια εκ των δύο διεκδικητριών ομάδων του Champions League».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.