Νέος κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών για ΟΦΗ

Τον κίνδυνο αφαίρεσης βαθμών αντιμετωπίζει εκ νέου ο ΟΦΗ, καθώς το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας δικαίωσε τον Πλάτωνα Καρακατσάνη.

Τον κίνδυνο αφαίρεσης βαθμών αντιμετωπίζει εκ νέου ο ΟΦΗ, καθώς το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας δικαίωσε τον Πλάτωνα Καρακατσάνη.
Έτσι η Κρητική ΠΑΕ θα πρέπει να καταβάλει στον έλληνα ποδοσφαιριστή 111.000 ευρώ σε πέντε ισόποσες δόσεις και σε περίπτωση που δεν τα καταβάλει η έστω μια από τις δώσεις θα τιμωρείται με αφαίρεση 3 βαθμών για κάθε ματς που θα παίζει καθώς και με μηδενισμό.
Οι άνθρωποι του ΟΦΗ λοιπόν δεν πρόλαβαν να χαρούν την πρόκριση στα ημιτελικά ντου κυπέλλου και πλέον έχουν νέες σκοτούρες στο κεφάλι τους καθώς η πρώτη δόση πρέπει να καταβληθεί στις 2 Μαρτίου.
Η ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει χαρακτηριστικά:

 «Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την αίτηση του ποδοσφαιριστή ΠΛΑΤΩΝΑ ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗ. Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την ανταίτηση της Π.Α.Ε. Ο.Φ.Η. Υποχρεώνει την καθ’ ης – ανταιτούσα να καταβάλει στον αιτούντα – καθ’ ου η ανταίτηση, το τελεσιδίκως επιδικασθέν ποσό των 110.058,00 ευρώ, καθώς και ποσό 600,00 ευρώ για τη δικαστική του δαπάνη και των δυο βαθμών δικαιοδοσίας, σύμφωνα με το διατακτικό της υπ’ αριθμ. 64/2011 απόφασης του Δ.Δ.Ε. της Ε.Π.Ο., σε πέντε ισόποσες μηνιαίες δόσεις, της πρώτης καταβλητέας την 02.03.2012 και των υπολοίπων την αντίστοιχη ημέρα των επόμενων μηνών. Επιβάλλει στην καθ’ ης – ανταιτούσα, για την περίπτωση της μη εμπρόθεσμης καταβολής, έστω και μιας εκ των ανωτέρω δόσεων, τις εξής ποινές: α) της κατακύρωσης αγώνα υπέρ αντιπάλου, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή ως άνω εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή και β) της αφαίρεσης τριών βαθμών».

Ο Πλάτων Καρακατσάνης αγωνίσθηκε στον ΟΦΗ τη σεζόν 2009-2010 και φόρεσε την ασπρόμαυρη φανέλα συνολικά 23 φορές.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.