Ατρόμητος: «Δημιουργούνται εσφαλμένες εντυπώσεις»

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ατρόμητος πήρε θέση για το ζήτημα που έχει προκύψει με την άρνησή της να δώσει εισιτήρια στους φιλάθλους του Παναθηναίκού, ενόψει του ματς Κυπέλλου.

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ατρόμητος πήρε θέση για το ζήτημα που έχει προκύψει με την άρνησή της να δώσει εισιτήρια στους φιλάθλους του Παναθηναίκού, ενόψει του ματς Κυπέλλου.

Αναλυτικά η σχετική επίσημη τοποθέτηση:

«Επιβεβαιώνουμε πράγματι ότι σήμερα το μεσημέρι ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος κ. Γιώργος Σπανός είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Γιάννη Αλαφούζο. 

Ο πρόεδρος της ομάδας μας, εξέθεσε τους πραγματικούς λόγους που η Θύρα 1 του γηπέδου Περιστερίου δεν μπορεί να φιλοξενήσει για λόγους ασφαλείας φιλάθλους του Παναθηναϊκού λόγω των φθορών που έχει υποστεί από τον αγώνα της περασμένης Κυριακής με την ΑΕΚ.

Μάλιστα ο κ. Γιάννης Αλαφούζος δέχθηκε τις αιτιάσεις του προέδρου της ΠΑΕ Ατρόμητος αναγνωρίζοντας τις αντικειμενικές δυσκολίες που δεν επιτρέπουν τη φιλοξενία και την ασφάλεια των φιλάθλων της ομάδας του Παναθηναϊκού στη συγκεκριμένη Θύρα. 

Νωρίτερα είχε προηγηθεί επικοινωνία μεταξύ των Υπευθύνων Ασφαλείας των δύο ομάδων και η δική μας πλευρά διεμήνυσε ότι δεχόμαστε να γίνει αυτοψία στη Θύρα 1 για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος και ο κίνδυνος που υπήρχε για την σωματική ακεραιότητα των φιλάθλων του Παναθηναϊκού. 

Επίσης, με επίσημο έγγραφο της ΔΕΑΒ που είναι γνωστό και στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση φιλάθλων για το συγκεκριμένο παιχνίδι. 

Είναι αναφαίρετο δικαίωμα μας να λαμβάνουμε τις αποφάσεις που εμείς θεωρούμε σωστές για να προστατεύσουμε τα συμφέροντα της ομάδας μας. 

Το δε αίτημα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός «εισιτήρια ή αναβολή» δεν προβλέπεται πουθενά από τους κανονισμούς. 

Ως εκ τούτου η συγκεκριμένη ανακοίνωση εξυπηρετεί επικοινωνιακούς λόγους και δημιουργεί εσφαλμένες εντυπώσεις. 

Εμείς σαν ΠΑΕ Ατρόμητος θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να διασφαλίσουμε την άριστη φιλοξενία της αποστολής και των αξιωματούχων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός όπως κάνουμε πάντα στο Περιστέρι. 

Από την άλλη πλευρά όμως θα πρέπει να υπάρχει υπευθυνότητα και σύνεση ώστε στις δύσκολες στιγμές που περνάμε ως κοινωνία να μην εξωθούμε τον κόσμο σε έκνομες ενέργειες μέσω ανακοινώσεων».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.