Ρεπό με… γεύμα και πίτα

Οι παίκτες του ΟΦΗ είχαν την ευκαιρία την Τρίτη να απολαύσουν το ρεπό τους, αλλά παράλληλα και το γεύμα που τους πρόσφεραν οι Παλαίμαχοι στην κοπή της πίτας τους.

Οι παίκτες του ΟΦΗ είχαν την ευκαιρία την Τρίτη να απολαύσουν το ρεπό τους, αλλά παράλληλα και το γεύμα που τους πρόσφεραν οι Παλαίμαχοι στην κοπή της πίτας τους. Ο τυχερός της βραδιάς ήταν ο Μηνάς Πίτσος, ο οποίος και κέρδισε το φλουρί.

Στην εκδήλωση έδωσε το παρόν η διοικούσα επιτροπή της ΠΑΕ-ΟΦΗ, αντιπροσωπεία από το τεχνικό τιμ και οι παίκτες της ομάδας. Εκτός από το πρόεδρο του Συνδέσμου Παλαιμάχων παικτών κ. Μανόλη Πατεμτζή, παρόντες από το Δ.Σ. ήταν και οι κ.κ. Κώστας Ξενικάκης, Γιώργος Βλάχος, Μανόλης Φουστανάκης, Νίκος Πασάς, Κώστας Χανιωτάκης, Μανόλης Πανακάκης, Από την μεριά της Δ.Ε. της ΠΑΕ-ΟΦΗ έδωσαν το παρόν οι κ.κ. Βασίλης Ξημέρης, Μανόλης Κουμαντάκης, Κώστας Τουγλής, Βαγγέλης Αποστολάκης, Γιώργος Χναράκης, Σήφης Κορωνάκης, Χρήστος Μιχαλόπουλος.

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Παλαιμάχων Παικτών ΟΦΗ κ. Μανόλης Πατεμτζής απευθυνόμενος στους παίκτες του ΟΦΗ ανέφερε:”Σας ευχαριστούμε για τη τιμή που μας κάνετε και παρεβρείσκεσθε στη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Σας ευχόμαστε καλή χρονιά με οικογενειακή ευτυχία και πολλές επιτυχίες. Να ξέρετε ότι μας κάνετε υπερήφανους με τη πορεία που έχετε και σας ευχαριστούμε. Εμείς από καρδιάς σας ευχόμαστε να φέρετε την αγαπημένη μας τον ΟΦΗ στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Το δικαιούστε. Αυτό έχετε δείξει μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. Είσαστε ενωμένοι σαν οικογένεια κι αυτό μας δείχνετε σε κάθε αγώνα. Συνεχίστε με την ίδια νοοτροπία.”

Ο αρχηγός του ΟΦΗ Μηνάς Πίτσος που ήταν ο τυχερός της επιτυχημένης εκδήλωσης δήλωσε ότι ” Ευχαριστούμε πολύ τους παλαίμαχους παίκτες του ΟΦΗ για την συμπαράσταση τους στη προσπάθεια που κάνουμε. Θέλουμε να τους διαβεβαιώσουμε ότι όλοι οι παίκτες καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να φέρουμε την αγαπημένη μας ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται”.

Η Δ.Ε. της ΠΑΕ-ΟΦΗ με ανακοίνωση της  ευχαριστεί θερμά την διοίκηση του Συνδέσμου Παλαιμάχων Παικτών του ΟΦΗ για την πρόσκληση και την όμορφη βραδιά που πρόσφεραν στους παίκτες της ομάδας μας. Για μια ακόμη φορά η διοίκηση του Συνδέσμου είναι με έργα κοντά στη προσπάθεια που γίνεται στον ΟΦΗ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.