Τρέχει να προλάβει ο Μάντζιος

Ο Βαγγέλης Μάντζιος κάνει αγώνα δρόμου, προκειμένου να προλάβει να είναι έτοιμος για την αναμέτρηση του ΟΦΗ με την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό στάδιο της Αθήνας.

Ο Βαγγέλης Μάντζιος κάνει αγώνα δρόμου, προκειμένου να προλάβει να είναι έτοιμος για την αναμέτρηση του ΟΦΗ με την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό στάδιο της Αθήνας.

Ο έμπειρος επιθετικός, ακολούθησε και την Δευτέρα ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, όμως το ιατρικό επιτελείο εκφράζει την πεποίθηση πως θα είναι έτοιμος για το ματς κόντρα στην Ενωση. Τις επόμενες ημέρες θα διαφανεί εάν ο Νίκος Αναστόπουλος θα μπορέσει να τον συμπεριλάβει στα πλάνα του, προκειμένου να αποκτήσει και έναν ακόμα παίκτη στην επιθετική του γραμμή.

Στο μεταξύ, η διοίκηση της ομάδας, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: “Συνεχίσθηκε το Σάββατο η προσπάθεια για την πώληση των μετοχών που είναι στη διάθεση των φίλων της ομάδας μας.

Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από την πώληση κουπονιών- μετοχών ανέρχονται στις 10.000 ευρώ. Το προαναφερόμενο ποσό εντός της εβδομάδας θα κατατεθεί στους τραπεζικούς λογαριασμούς που έχει η ΠΑΕ-ΟΦΗ για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου στα ονόματα που έχουν ήδη δώσει οι ενδιαφερόμενοι υπογράφοντας το σχετικό έγγραφο- εξουσιοδότηση. Την επόμενη βδομάδα τα καταθετήρια θα είναι στα γραφεία της ΠΑΕ-ΟΦΗ και οι δικαιούχοι μπορούν να περάσουν να τα παραλάβουν.

Η Διοικούσα Επιτροπή της ΠΑΕ-ΟΦΗ ευχαριστεί θερμά το Σύλλογο Μετόχων της ΠΑΕ-ΟΦΗ για την άψογη οργάνωση στη προσπάθεια πώλησης μετοχών στις θύρες του γηπέδου μας το περασμένο Σάββατο στο παιχνίδι ΟΦΗ-ΠΑΟΚ.

Επίσης η Δ.Ε. της ΠΑΕ-ΟΦΗ ευχαριστεί τους εθελοντές φιλάθλους που βοήθησαν να πετύχει η προαναφερόμενη προσπάθεια.

Πάνω απ όλους όμως η Δ.Ε. της ΠΑΕ-ΟΦΗ ευχαριστεί όλους τους φιλάθλους για την μεγάλη υλική και ηθική βοήθεια του στη προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα μας. Σε μια μεγάλη δύσκολη οικονομική συγκυρία για όλο τον Ελληνικό λαό οι φίλοι του ΟΦΗ συγκέντρωσαν το ιδιαίτερα σημαντικό για την ομάδα μας ποσό”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.