Γ. Αγγελόπουλος: ”Θέλουμε και τους τρεις”

Συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό ''Metropolis 95.5'' έδωσε ο τεχνικός διευθυντής του Ατρόμητου, Γιάννης Αγγελόπουλος. Μταξύ άλλων μίλησε για το θέμα που καίςι τους Περιστεριώτες και δεν είναι άλλο από τους δανεικούς ποδοσφαιριστές που ήταν βαρόμετρα στην πορεία του συλλόγου την περασμένη σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Αγγελόπουλου…

«Προφανώς και θέλουμε να τους κρατήσουμε και τους τρεις. Και τον Ουάρντα, αλλά είναι πολύ δύσκολο, έκανε καταπληκτική σεζόν. Συμμετέχει στο Μουντιάλ, ενδέχεται να πωληθεί ή να συνεχίσει στον ΠΑΟΚ. Είναι αδύνατο για τον Ουάρντα συνεπώς. Τον Χατζηισαΐα τον θέλουμε, είμαστε ευχαριστημένοι, έκανε πολύ καλή σεζόν. Ξέρουμε ότι τον Ιούνιο του 2019 λήγει το συμβόλαιό του και είμαστε σε συζητήσεις για να ανανεώσει. Ο πρώτος του στόχος είναι να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ. Διαφορετικά, επειδή έχω μιλήσει με αυτόν και τον εκπρόσωπό του, εφόσον δεν είναι στα πλάνα του ΠΑΟΚ θέλει να παίξει στο εξωτερικό. 

Για τον Γιαννούλη:

”Υπάρχει διετής δανεισμός. Θέλουμε να συνεχίσει σε εμάς και είμαστε σε συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ, διότι υπήρχε μια σκέψη για επιστροφή στον Δικέφαλο. Δεν έχει ξεκαθαρίσει κάτι, όμως, επειδή πιεζόμαστε και θέλουμε να ολοκληρώσουμε τον προγραμματισμό μας λόγω των ευρωπαϊκών αγώνων που ξεκινούν νωρίς, νομίζω ότι το αργότερο ως το τέλος της εβδομάδας θα έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση”.

Για τον Κιβρακίδη:

”Δεν έχουμε κάτι. Στα μέσα της περιόδου που μας πέρασε υπήρξε μια ερώτηση προφορικά από τον ΠΑΟΚ για το τι σκεπτόμαστε για τον Κιβρακίδη, όμως, δεν προχώρησε τότε. Δεν ξέρω αν γίνει κάτι τώρα. Έχουμε 1-2 προτάσεις από δύο ομάδες του εξωτερικού για τον Κιβρακίδη, όμως, δεν έχει προχωρήσει η υπόθεση του. Δεν είναι κάτι που μας ικανοποιεί. Δεν υπάρχει κάτι επίσημο από τον ΠΑΟΚ”.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.