Πιάνουν δουλειά Δώνης και Νταμπίζας- Κρούση σε Καραγκούνη

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις και παρουσιάσεις από την πράσινη ΠΑΕ. Γιώργος Δώνης και Νίκος Νταμπίζας ανακοινώνονται και με την βούλα μέχρι το τέλος της εβδομάδας και ήδη οι δύο άνδρες έχουν ξεκινήσει το σχεδιασμό για την νεά σεζόν.

 Ο Γιώργος Δώνης πήρε την έγκριση του Γιάννη Αλαφούζου και του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ και πλέον σειρά παίρνουν οι δικηγόροι για να ετοιμάσουν και να συντάξουν τα νέα συμβόλαια των δύο πλευρών. Ο Γιώργος Δώνης και οι άμεσοι συνεργάτες του θα υπογράψουν μέσα στις επόμενες ημέρες τα συμβόλαια τους και εν συνεχεία θα γίνει και επίσημη παρουσίαση τους από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ήδη έχει ξεκινήσει ο προγραμματισμός για την νέα σεζόν καθώς είναι θέμα ημερών να αλλάξει το ιδιοκτησιακό καθεστώς.

Εν τω μεταξύ έγινε κρούση από τον Ταιλάνδό επιχειρηματία στον Γιώργο Καραγκούνη προκειμένου να αναλάβει πόστο στον σύλλογο. Ο κατάλληλος άνθρωπος, κοινής αποδοχής και αγαπητός στους φιλάθλους του τριφυλλιού…το σκέφτεται…Καταλυτικό ρόλο θα παίξει η άψογη σχέση που διατηρεί ο τεχνικός διευθυντής, Νίκος Νταμπίζας με τον ”Κάρα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.