Κάτοικος Αγρινίου ο Έρικσον (photo)

Ο Σεμπάστιαν Έρικσον υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη διοίκηση του Παναιτωλικού και παρουσιάστηκε επισήμως την Τετάρτη.

Ο Σεμπάστιαν Έρικσον υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη διοίκηση του Παναιτωλικού και παρουσιάστηκε επισήμως την Τετάρτη. Ο Σουηδός μέσος τόνισε πως είναι χαρούμενος που θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Αγρινίου, καθώς για δεύτερη φορά στην καριέρα του θα βγει εκτός των σουηδικών συνόρων, μετά το πέρασμά του από την Κάλιαρι. 

Η ανακοίνωση του Παναιτωλικού: «Ο 29χρονος μέσος Σεμπάστιαν Έρικσον υπέγραψε σήμερα συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναιτωλικό διάρκειας τριών ετών. Ξεκίνησε την καριέρα του από τη Γκέτεμποργκ στην οποία αγωνίζονταν έως τώρα, έχοντας περισσότερες από 200 συμμετοχές σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Ευρωπαϊκούς αγώνες, ενώ έχει αγωνιστεί με δανεισμό στην Κάλιαρι. Έχει συμμετοχές σε όλες τις Εθνικές ομάδες της Σουηδίας και αγωνίστηκε 7 φορές με την Εθνική Ανδρών».

Ο Έρικσον δήλωσε στην ιστοσελίδα του Παναιτωλικού για την ολοκλήρωση της μετεγγραφής του: «Νιώθω χαρούμενος για τον ερχομό μου στον Παναιτωλικό, που μου δίνει την ευκαιρία να αγωνιστώ ξανά έξω από τη χώρα μου. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι εξαιρετικές και χαίρομαι που έρχομαι σε μια τόσο οργανωμένη ομάδα. Θέλω να βοηθήσω τον Παναιτωλικό να πετύχει τους στόχους του και θα προσπαθήσω για το καλύτερο».

Η σχετική ανακοίνωση:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.