Λόπεζ: «Κάθε ματς ξεχωριστά»

Ικανοποιημένος από την έως τώρα πορεία του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα, εμφανίστηκε ο Ζόρντι Λόπεζ.

Ικανοποιημένος από την έως τώρα πορεία του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα, εμφανίστηκε ο Ζόρντι Λόπεζ. Ο Ισπανός μέσος των Κρητικών τόνισε πως θέλει να πραγματοποιήσει μια καλή σεζόν εμ την ομάδα του, ενώ αποκάλυψε πως έχει μια αδυναμία στη Μπαρτσελόνα. Ο Λόπεζ μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra FM». Αναλυτικά δήλωσε:

Για την εικόνα του ΟΦΗ και τους στόχους της ομάδας:
«Δουλεύουμε καλά και κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Είναι λίγο συνηθισμένο αυτό που λέω, όμως έτσι είναι. Παιχνίδι με το παιχνίδι όμως θα θέσουμε τους στόχους μας για τη συνέχεια του πρωταθλήματος».
 
Για την απόφαση του να έρθει να αγωνιστεί στην Ελλάδα:
«Το ποδόσφαιρο δεν ξέρεις ποτέ τι σου επιφυλάσσει. Μετά από μια καλή σεζόν στην Ολλανδία, ήρθε η πρόταση από την Ελλάδα και αποφάσισα να το δοκιμάσω. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και μου αρέσει το πλάνο και η δυναμική που έχει η ομάδα. Όλα πάνε πολύ καλά ως τώρα».
 
Για το ότι έχει… αύρα και οι προηγούμενες ομάδες του στην Αγγλία παίζουν Πρέμιερ Λιγκ (σ.σ. QPR, Σουόνσι):
«Πράγματι, μπορεί να έχω όντως ένα. μαγικό άγγιγμα. Μακάρι να πάνε πολύ καλά τα πράγματα και να κάνουμε μια πολύ καλή σεζόν φέτος με τον ΟΦΗ».
 
Για τις έως τώρα εντυπώσεις του από το ελληνικό πρωτάθλημα:
«Το θετικό είναι η νέα εμπειρία σ’ ένα καινούριο πρωτάθλημα και το γεγονός ότι ο ΟΦΗ είχε ένα δύσκολο πρόγραμμα στο οποίο ανταποκρίθηκε και ελπίζουμε να πάνε όλα καλύτερα στο μέλλον. Το αρνητικό ήταν ότι δεν ξέραμε στην αρχή του πρωταθλήματος ποιες ομάδες θα παίξουν και πότε θα ξεκινήσουν οι αγώνες. Τώρα δείχνουν να λύνονται αυτά τα προβλήματα και ο καθένας θα συγκεντρωθεί στη δουλειά του».
 
Για το ποια ομάδα βλέπει ως φαβορί για τον τίτλο:
«Είναι ακόμα νωρίς για να πούμε ποιος έχει προβάδισμα, έχει δρόμο το πρωτάθλημα. Σίγουρα ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός είναι οι δυο ομάδες που θα παλέψουν ως το τέλος για την κατάκτηση του τίτλου».
 
Για το Ισπανικό «κλάσσικο» που ακολουθεί:
«Έχω μια αδυναμία στην Μπαρτσελόνα λόγω του τρόπου που παίζει, μου αρέσει αυτό το στιλ παιχνιδιού. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι πιο δεμένη φέτος και έχει ένα μεγάλο νικηφόρο σερί. Η Μπαρτσελόνα στο «Μπερναμπέου» έχει καλά αποτελέσματα και θα είναι ένα αμφίρροπο παιχνίδι, θα δούμε τι θα γίνει».
 
Για τον αν προτιμά Μουρίνιο ή Γκουαρντιόλα και Κριστιάνο Ρονάλντο ή Μέσι:
«Προτιμώ τον Γκουαρδιόλα, γιατί είναι ένας κύριος εντός και εκτός γηπέδων. Είναι και οι δύο πολύ μεγάλοι προπονητές αλλά προτιμώ τον Γκουαρδιόλα. Όσο για το δίλημμα Κριστιάνο ή Μέσι, προτιμώ τον Μέσι με πολύ μεγάλη διαφορά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.