Πανέτοιμος για Αστέρα ο ΟΦΗ

Η προετοιμασία του ΟΦΗ για τον εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης, ολοκληρώθηκε με τον Νίκο Αναστόπουλο να μην αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα.

Η προετοιμασία του ΟΦΗ για τον εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης, ολοκληρώθηκε με τον Νίκο Αναστόπουλο να μην αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα. Ο έμπειρος τεχνικός ανακοίνωσε και την αποστολή της ομάδας, στην οποία μετέχουν κανονικά οι Ταυλαρίδης, Μάντζιος. Οι δύο παίκτες εξέτισαν τις ποινές τους για την αποβολή τους στο ματς με τον Αρη.

Ετσι οι παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή είναι οι: Κάρολ. Βεζυρίδης, Γαλανόπουλος, Ταυλαρίδης, Γεωργίου, Βερόν, Μάντζιος, Ζορμπάς, Κάλαϊτζιτς, Σουμπίνιο, Μπουλούτ, Βάντο, Ουκάρ, Καμπάνταης, Παπουλής, Σίσιτς, Χόρχε Λόπζε, Μποντόρ, Ζόρντι Λόπεζ, Σόουζα.

Οπως ανακοίνωσε η διοίκηση της ομάδας, τα εισιτήρια του αγώνα έχουν τεθεί σε κυκλοφορία και οι φίλαθλοι μπορούν να τα προμηθευτούν από τα γραφεία της ΠΑΕ-ΟΦΗ που είναι στην οδό Καντάνου (δίπλα από την Θύρα 9 του γηπέδου του). Οι τιμές είναι 10 ευρώ για την Θύρα 1, 15 ευρώ για τις Θύρες 4,5 και 20 ευρώ γι ατην Θύρα 8.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας