Πειστική εμφάνιση για ένα ημίχρονο, 2-1 ο ΠΑΟΚ (video)

Στο Άπελντορν, 40 χιλιόμετρα μακριά από τη βάση του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία, ο «δικέφαλος» αντιμετώπισε την Στεάουα, σχεδόν δύο χρόνια μετά την προηγούμενη αναμέτρηση τους, πάλι σε φιλικό παιχνίδι επί ολλανδικού εδάφους.

Στο Άπελντορν, 40 χιλιόμετρα μακριά από τη βάση του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία, ο «δικέφαλος» αντιμετώπισε την Στεάουα, σχεδόν δύο χρόνια μετά την προηγούμενη αναμέτρηση τους, πάλι σε φιλικό παιχνίδι επί ολλανδικού εδάφους.

Τότε στις 13 Ιουλίου του 2016
, ο ΠΑΟΚ είχε προηγηθεί με σκορ 3-1 για να ηττηθεί τελικά με 4-3. Σήμερα ο ΠΑΟΚ επικράτησε με σκορ 2-1 και έδειξε ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων που ακολουθούν

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο και δεν άφησε την ρουμανική ομάδα να πάρει ανάσα. Στην επανάληψη ο ρυθμός του ΠΑΟΚ έπεσε, μάλιστα στο τελευταίο 20λεπτο ο Λουτσέσκου χρησιμοποίησε διαφορετική 11αδα, 

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε το παιχνίδι με σύστημα 4-2-3-1 (Πασχαλάκης – Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Βιεϊρίνια,- Μαουρίσιο, Κάνιας – Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Λιμνιός – Πέλκας), χωρίς καθαρόαιμο φορ, με τον Πέλκα και τον Ελ Καντουρί να εναλλάσσονται σε αυτόν τον ρόλο.

Οι Ρουμάνοι που προέρχονταν από δύο δυνατά φιλικά με την Μπριζ και τον Άγιαξ, τα οποία τελείωσαν ισόπαλα με το ίδιο σκορ, 1-1, θεωρητικά βρίσκονται σε καλύτερο αγωνιστικό επίπεδο, αφού το πρωτάθλημα Ρουμανίας ξεκινάει στις 21 Ιουλίου. Αυτό δεν φάνηκε βέβαια στο γήπεδο

Το πρώτο ημίχρονο εξελίχτηκε σε μονόλογο του ΠΑΟΚ. Το γρήγορο 1-0 με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βιεϊρίνια μόλις στο 4ο λεπτό, βοήθησε την ομάδα του Ρασβάν Λουτσέσκου να ελέγξει απόλυτα τον ρυθμό του παιχνιδιού. Με καλό passing game και υπομονή στο παιχνίδι του, ο «δικέφαλος» ευτύχησε να πετύχει και 2ο γκολ, πριν συμπληρωθεί το πρώτο 10λεπτο, όταν μετά από κόρνερ του Βιεϊρίνια, ο Ελ Καντουρί με την βοήθεια και αντίπαλου αμυντικού πέτυχε το 2-0. 

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε να βρίσκει εύκολα διαδρόμους προς την αντίπαλη περιοχή και να χάνει και άλλες ευκαιρίες, με τον Πέλκα στο 20ο λεπτό, με τον Μπίσεσβαρ δέκα λεπτά αργότερα και με τον Ελ Καντουρί στο 41΄.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης, ο Λουτσέσκου επεχείρησε μία αλλαγή με τον Λάμπρου να παίρνει τη θέση του Μπίσεσβαρ. Κάπως νωθρό ήταν το πρώτο δεκάλεπτο για τον «δικέφαλο» που δέχτηκε γκολ μόλις στο 47΄ όταν μετά από ασυνεννοησία του Κρέσπο με τον Πασχαλάκη, ο Μαν επωφελήθηκε και μείωσε σε 2-1. Ένα γκολ από αυτά που πρέπει να αποφεύγονται, αλλά γι΄αυτό γίνονται τα φιλικά για να βελτιώνει η κάθε ομάδα τις αδυναμίες της.
Στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ ανέβασε την απόδοση του και έχασε δύο ευκαιρίες με τον Βαρέλα στο 53΄ και κυρίως με τον Μαουρίσιο στο 64΄, με τον Βλαντ να απομακρύνει σε κόρνερ. Πάλι ο Βλαντ στο 66΄ δεν επέτρεψε στον Λάμπρου να σκοράρει.

Στο τελευταίο 20λεπτο ο Λουτσέσκου, άλλαξε 10 από τους 11 παίκτες. Παρέμεινε μόνο ο Λάμπρου που είχε περάσει στο ματς με την έναρξη της επανάληψης και πέρασαν στον αγωνιστικό χώρο οι: Σιαμπάνης, Κίτσιου, Χατσερίδης, Μαλεζάς, Μπαλογιάννης, Σάχκοφ, Χαρίσης, Λάμπρου, Ενρίκε, Μυστακίδης. Το ματς τελείωσε με μία μεγάλη χαμένη ευκαιρία από τον Ενρίκε στην εκπνοή του αγώνα.
Aυτό ήταν το 4ο φιλικό ματς του ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος» θυμίζω κέρδισε την Κ23 της Γάνδης με 5-0, αναδείχθηκε ισόπαλος με την Αντέρλεχτ με 2-2 και ηττήθηκε με 2-1 από την Νόρτζελαντ. Μετά το σημερινό φιλικό ακολουθούν άλλα δύο, με την Γκενκ (12/7) και την Αντβέρπ (15/7). Και αυτά θα καλυφθούν ζωντανά από τη Nova.

Live Blog ΠΑΟΚ – Στεάουα Βουκουρεστίου


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.