“Καθάρισε” από νωρίς… (video)

Ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε πολύ εύκολα με 3-0 του Παναιτωλικού στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Το παιχνίδι, θα λεγε κανείς, πως κρίθηκε από το 6ο κιόλας λεπτό, όταν ο Άντι αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα και ο Βιερίνια ευστόχησε από το σημείο του πέναλτι. Παπάζογλου και Σπαντάτσιο σημείωσαν στο δεύτερο μέρος τα άλλα δύο γκολ του «δικεφάλου» του βορρά.

Ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε πολύ εύκολα με 3-0 του Παναιτωλικού στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Το παιχνίδι, θα λεγε κανείς, πως κρίθηκε από το 6ο κιόλας λεπτό, όταν ο Άντι αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα και ο Βιερίνια ευστόχησε από το σημείο του πέναλτι. Παπάζογλου και Σπαντάτσιο σημείωσαν στο δεύτερο μέρος τα άλλα δύο γκολ του «δικεφάλου» του βορρά.


Ο Λάζλο Μπόλονι πιστός στην προσφιλή του τακτική, παρέταξε την ομάδα του με σχήμα 4-3-3. Ο Χαλκιάς κάθισε κάτω από τα δοκάρια, έχοντας δεξιά του τον Σνάουτσνερ και αριστερά του τον Σταφυλλίδη. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο αποτελούνταν από τους Μαλεζά και Μπαλάφα ενώ μοναδικός αμυντικός χαφ για την ομάδα του «δικεφάλου» του βορρά ήταν ο Γκαρσία. Λίγο πιο μπροστά κινούταν Φωτάκης και Σπαντάτσιο. Δεξιά στην επίθεση αγωνίστηκε ο Σαλπιγγίδης, αριστερά ο Βιερίνια και μοναδικός προωθημένος για τον ΠΑΟΚ ήταν ο Παπάζογλου.


Στην απέναντι πλευρά, ο Μπάμπης Τεννές προτίμησε σχήμα 4-4-2. Ο Μπλάζιτς ήταν κάτω από τα δοκάρια της ομάδας του Αγρινίου, ο Ετσενγκέλε στα αριστερά και ο Κουτρομάνος στα δεξιά της άμυνας. Το δίδυμο των στόπερ αποτελούσαν οι Ντολεζάι και Άντι και την τριάδα του κέντρου οι Θεοδωρίδης, Μητρόπουλος και Κούσας. Καμαρά και Μπουμάλ ήταν οι προωθημένοι για τους φιλοξενούμενους.

Τα πλάνα όμως των Αγρινιωτών άλλαξαν (αναγκαστικά) από πολύ νωρίς. Ο Άντι, στο 6ο μόλις λεπτό, έκοψε με το χέρι την κεφαλιά του Βιερίνια, σταματώντας την μπάλα πάνω στη γραμμή και μετά από τις σχετικές… διαβουλεύσεις και διαμαρτυρίες ο διαιτητής Δασκαλόπουλος έδειξε την άσπρη βούλα, αποβάλλοντας (σωστά) τον αμυντικό του Παναιτωλικού.


Ο Βιερίνια δεν λάθεψε από το σημείο του πέναλτι, βάζοντας τον ΠΑΟΚ από νωρίς σε θέση οδηγού. Όπως ήταν φυσικό από κει και πέρα τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα για τους φιλοξενούμενους, αφού έχοντας και αριθμητική υπεροχή οι «ασπρόμαυροι» έλεγξαν πλήρως το ματς.


Παρά το γεγονός αυτό όμως η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ είχε τη δική της… στιγμή στο πρώτο μέρος, στην εκπνοή του για την ακρίβεια. Ο Καμαρά βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση όμως νικήθηκε από τον Χαλκιά που κράτησε το 1-0 για την ομάδα του.


Ο ΠΑΟΚ μπήκε φουριόζος στην επανάληψη και ευτύχησε να «καθαρίσει» το ματς. Στο 50ο λεπτό, ο Σαλπιγγίδης  δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μπλάζιτς όμως το κατάφερε δύο λεπτά αργότερα ο Παπάζογλου! Ο νεαρός Σταφυλλίδης πραγματοποίησε εξαιρετική σέντρα από αριστερά και ο επιθετικός του «δικεφάλου» με δυνατή κεφαλιά περίπου από το ύψος του πέναλτι, διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.


Μάλιστα αμέσως μετά και συγκεκριμένα στο 55ο λεπτό, ο Βιερίνια πέρασε ωραία μπαλιά για τον Σπαντάτσιο, εκείνος κέρδισε την κόντρα μέσα στην περιοχή και με σουτ από πλάγια θέση αριστερά έστειλε για 3η φορά την μπάλα στα δίχτυα του Μπλάζιτς.


Το υπόλοιπο του ματς, όπως ήταν λογικό, εξελίχθηκε σε… τυπική διαδικασία καθώς οι μεν γηπεδούχοι κατέβασαν ταχύτητα και οι δε φιλοξενούμενοι φάνηκαν ανήμποροι να προβάλουν την οποιαδήποτε αντίσταση.


Απλά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Δασκαλόπουλου επιβεβαίωσε πως ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα.
 
 


Διαιτητής: Δασκαλόπουλος (Κορίνθου)


ΠΑΟΚ (Λάζλο Μπόλονι): Χαλκιάς, Σταφυλλίδης, Μπαλάφας, Γκαρσία, Σαλπιγγίδης, Σπαντάτσιο, Μαλεζάς, Παπάζογλου, Φωτάκης, Βιερίνια, Σνάουτσνερ


Παναιτωλικός (Μπάμπης Τεννές): Μπλάζιτς, Κουτρουμάνος, Κούσας, Ρότσα, Θεοδωρίδης, Μπουμάλ, Ετζενγκέλε, Ντολεζάι, Μητρόπουλος, Άντι, Καμαρά





Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.