Κάτοικος Ιωαννίνων ο Κρίσμαν

Η διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Σάντι Κρίσμαν, ο οποίος προορίζεται για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής της ομάδας του Γιάννη Πετράκη.

Η διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Σάντι Κρίσμαν, ο οποίος προορίζεται για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής της ομάδας του Γιάννη Πετράκη. Ο 28χρονος επιθετικός επέλεξε τη φανέλα με το νούμερο «10» και δήλωσε χαρούμενος που θα συνεχίσει την καριέρα του στην ελληνική ομάδα.

Η σχετική ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα: «Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον 28χρονο επιθετικό, Sandi Krizman. Ο Krizman υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας για τα επόμενα 3 χρόνια και θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 10».

Ο Κριζμάν δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας των Ιωαννίνων: «Είμαι χαρούμενος που θα αγωνιστώ για την ομάδα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Έχω ακούσει τα καλύτερα για το κλίμα στην ομάδα και την δουλειά του τεχνικού team. Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον Πρόεδρο της ομάδας κ. Χριστοβασίλη, τον τεχνικό κ. Πετράκη και τον Διευθυντή Ποδοσφαιρικού Τμήματος κ. Νιαρχάκο για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου. Ανυπομονώ να ενσωματωθώ με την υπόλοιπη ομάδα και να ξεκινήσω την προετοιμασία για να είμαι έτοιμος τη νέα χρονιά να προσφέρω τον καλύτερο μου εαυτό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.