Θέλει περισσότερα ο Βέρνμπλουμ

Σαφώς και ισχύει το πυρ, γυνή και θάλασσα, αλλά στην περίπτωση του Πόντους Βέρνμπλουμ, δεν φταίει η σύζυγος που δεν υπογράφει στον ΠΑΟΚ, αλλά τα χρήματα.

Σαφώς και ισχύει το πυρ, γυνή και θάλασσα, αλλά στην περίπτωση του Πόντους Βέρνμπλουμ, δεν φταίει η σύζυγος που δεν υπογράφει στον ΠΑΟΚ, αλλά τα χρήματα.

Σύμφωνα με δηλώσεις του μάνατζερ του Καρλ Φάγκερ, στην στην ιστοσελίδα της σουηδικής εφημερίδας «Aftonbladet», επιβεβαίωσε ότι το πρόβλημα ήταν η σημαντική οικονομική διαφορά που προέκυψε στις επαφές με τη διοίκηση του Δικεφάλου.

Ο μάνατζερ του Σουηδού πάντως άφησε ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα για την συνεργασία των δύο πλευρών αρκεί βεβαίως να βρεθεί επαφή στο οικονομικό, κάτι που σύμφωνα πάντα με τον μάνατζερ απέχει αρκετά. Μάλιστα στην δήλωσή του τονίζει χαρακτηριστικά: 

«Η πληροφόρηση για τη Νίνα είναι προφανώς εντελώς λανθασμένη. Τύχαμε μιας πολύ θερμής υποδοχής. Tόσο η ομάδα, όσο και η πόλη άφησαν πολύ θετικές εντυπώσεις στον Πόντους και τη Νίνα, ωστόσο δεν είμαστε μέσα στο στόχο των διαπραγματεύσεων. Έχουμε ακόμα πολλά να κάνουμε και θα είναι μια καλή ιδέα εάν βρούμε κάποια λύση…».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.