Ανακοινώθηκε ο Στανόγεβιτς από τον Λεβαδειακό (photo)

Ο Μάρκο Στανόγεβιτς είναι και επίσημα παίκτης του Λεβαδειακού, καθώς η διοίκηση της ομάδας ανακοίνωσε τη συμφωνία της μαζί του, για διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο Μάρκο Στανόγεβιτς είναι και επίσημα παίκτης του Λεβαδειακού, καθώς η διοίκηση της ομάδας ανακοίνωσε τη συμφωνία της μαζί του, για διετές συμβόλαιο συνεργασίας. Ο 30χρονος μέσος είχε μείνει ελεύθερος από την Αστάνα, στην οποία αγωνίζονταν το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Βοιωτών: «Η Π.Α.Ε. Λεβαδειακός ανακοινώνει την απόκτηση για 2 χρόνια του Σέρβου κεντρικού μέσου Marko Stanojevic. Ο 30χρονος χαφ αποδεσμεύθηκε πρόσφατα από την Αστάνα, ενώ έχει αξιοπρόσεκτη καριέρα στο παρελθόν, παίζοντας την τελευταία δεκαετία σε ομάδες όπως η Ραντ, η Σερίφ Τιρασπόλ, η Αλ-Φατέχ και η Σαχτιόρ Καραγκαντί.

Ο Marko Stanojevic γεννήθηκε στις 22 Ιουνίου 1988 και από τον Ιανουάριο του 2017 «μετακόμισε» στο Καζακστάν και αγωνίστηκε στην Σαχτιόρ Καραγκαντί και την Αστάνα.

Στη συνολική του ποδοσφαιρική του καριέρα μετράει 259 συμμετοχές και 27 γκολ. Έχει παραστάσεις από το Champions League μετρώντας 9 συμμετοχές και το Europa League μετρώντας 8 συμμετοχές.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την U-19 του Ερυθρού Αστέρα και ακολούθησε μια πλούσια ποδοσφαιρική διαδρομή αγωνιζόμενος σε Σόποτ (Σερβία), Λακτάσι (Βοσνία – Ερζεγοβίνη), Ράντ (Σερβία), Σερίφ Τιρασπόλ (Μολδαβία), Σίμουργκ (Αζερμπαϊτζάν), Αλ Φατέχ (Σαουδική Αραβία), Σαχτιόρ και Αστάνα». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.