Επίσημο: Στον Παναιτωλικό ο Καμαρά

Ο Αλχασάν Καμαρά είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναιτωλικού. Η ομάδα του Αγρινίου ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Αφρικανού επιθετικού στα "καναρίνια, ενώ ο διεθνής με τη Σιέρα Λεόνε στράικερ, υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας.

Ο Αλχασάν Καμαρά είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναιτωλικού. Η ομάδα του Αγρινίου ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Αφρικανού επιθετικού στα “καναρίνια, ενώ ο διεθνής με τη Σιέρα Λεόνε στράικερ, υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας.

Η ανακοίνωση του Παναιτωλικού:

” Στην ομάδα μας ανήκει από σήμερα ο Αλχασάν Καμαρά, που ήρθε στο Αγρίνιο και υπέγραψε διετές συμβόλαιο. Ο διεθνής με τη Σιέρα Λεόνε επιθετικός, αγωνίζονταν στο Σουηδικό πρωτάθλημα με την Χάκεν, απ’ την οποία έμεινε ελεύθερος πρόσφατα.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Ξέρω ότι ήρθα σε ένα πολύ καλό, οργανωμένο και φιλόδοξο κλαμπ. Ανυπομονώ να γίνω γρήγορα μέλος της ομάδας για να τη βοηθήσω να πετύχει τους στόχους της και μέσα από την καθημερινή προσπάθεια να γίνομαι και εγώ καλύτερος”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.