Βαρέλα: ” Πρέπει να κερδίσουμε το πρωτάθλημα “

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ρουμάνικο ΜΜΕ, ο Φερνάντο Βαρέλα αναφέρθηκε στην πίεση του πρωταθλητισμού και στους στόχους του ΠΑΟΚ.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ρουμάνικο ΜΜΕ, ο Φερνάντο Βαρέλα αναφέρθηκε στην πίεση του πρωταθλητισμού και στους στόχους του ΠΑΟΚ. Ο αμυντικός του “Δικέφαλου του Βορρά” συνέκρινε την ομάδα της Θεσσαλονίκης με τη Στεάουα και τον ιδιοκτήτη του ρουμάνικου κλαμπ με τον Ιβάν Σαββίδη, ενώ αναφέρθηκε και στη ζωή του στην Ελλάδα

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φερνάντο Βαρέλα στο Fanatik.ro:

Για τον ΠΑΟΚ και τη Στεάουα Βουκουρεστίου:

 «Νομίζω ότι είναι το ίδιο. Η πίεση είναι μεγάλη από την πλευρά του μεγαλομετόχου, όπως και με τον Τζίτζι. Έχουμε την πίεση αυτή από τον εργοδότη επειδή θέλει να κερδίζει. Έχει επενδύσει πολλά τα τελευταία έξι χρόνια και έχει κερδίσει μόνο δύο Κύπελλα. Η πίεση είναι μεγάλη, πρέπει να κερδίσουμε τον τίτλο του πρωταθλητή και νομίζω ότι η ζωή ενός ποδοσφαιριστή είναι η ίδια. Η χώρα είναι πολύ όμορφη, η πόλη είναι όπως και το Βουκουρέστι και οι άνθρωποι αγαπούν τους παίκτες που εξελίσσονται θετικά. Είναι το ίδιο θα έλεγα!».

Για τη σύγκριση ανάμεσα στον Ιβάν Σαββίδη και τον Τζίτζι Μπεκάλι: 

«Καταρχάς ο ιδιοκτήτης μας δεν μιλάει στην τηλεόραση, όπως κάνει ο Τζίτζι Μπεκάλι, αλλά έρχεται στο ξενοδοχείο και μας λέει όταν παίζουμε καλά και όταν παίζουμε άσχημα, γιατί δίνει αρκετά χρήματα και μπορεί να μιλήσει όπως και ο Μπεκάλι. Μας πληρώνει πάντα στην ώρα μας και μπορεί να μιλήσει και να μας πει αυτά που θέλει.

Δεν βγαίνει στην τηλεόραση γιατί ξέρει ότι καταλαβαίνουμε και εμείς ότι πρέπει να δουλέψουμε παραπάνω και να παίζουμε ακόμα καλύτερα. Μας επαινεί όταν παίζουμε καλά και μας λέει τα λάθη μας όταν χάνουμε, γιατί επενδύει πολλά στον σύλλογο και έχει το δικαίωμα. Αν παίζουμε άσχημα σε έναν αγώνα, πρέπει να κάνουμε ότι χρειάζεται για να μην επαναλάβουμε τα λάθη στα επόμενα παιχνίδι και αν παίζουμε καλά, πρέπει να προσπαθούμε να παίζουμε ακόμα καλύτερα στα επόμενα ματς».

Για την κριτική που είχε δεχθεί από τον Μπεκάλι μετά από ένα παιχνίδι:

«Δεν με επηρέασε αρκετά γιατί ήξερα τι έκανε στο παιχνίδι, ήξερα ότι έδωσα τα πάντα στο γήπεδο. Παίξαμε μερικά παιχνίδια καλά και σε άλλα δεν το κάναμε. Καταλάβαμε γιατί μας μίλησε, έπρεπε να δουλέψουμε όσο το δυνατόν καλύτερα και να δώσουμε τα πάντα στον επόμενο αγώνα. Όταν ο Μπεκάλι ήρθε και μας είπε ότι παίξαμε άσχημα, έπρεπε να καταλάβουμε και να δουλέψουμε καλύτερα επειδή η Στεάουα έπρεπε να κερδίσει τον τίτλο».

Για το ότι ο Μπεκάλι ήθελε να τον κρατήσει στη Στεάουα:

«Είναι φυσιολογικό! Όταν ένας παίκτης αξίας έχει δεχτεί μία προσφορά και δεν θέλεις να τον αφήσεις να φύγει με τόσα χρήματα, θέλεις όσο το δυνατόν περισσότερα. Σε κάποιο σημείο είχαν κολλήσει οι επαφές με τον ΠΑΟΚ και του μίλησα. Τότε κατάλαβε ότι ήθελα να πάω και με άφησε και αυτό είναι καλό για μένα». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.