Σκόρερ από τον πάγκο (video)

Την προτελευταία αγωνιστική της σεζόν 2012/13, με τον Ολυμπιακό να έχει ήδη κατακτήσει το 40ο πρωτάθλημα στην ιστορία του, ο αγώνας στο Φάληρο κρίθηκε από τους αναπληρωματικούς.

Ο Ολυμπιακός του Μίτσελ άνοιγε την πόρτα της 29ης αγωνιστικής διατηρώντας τα πρωτεία στην Ελλάδα, μετρώντας έως εκείνο το σημείο της περιόδου, 24 νίκες, 4 ισοπαλίες και μόνο μία ήττα από τον Ατρόμητο στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Στον αντίποδα, στον πάγκο των «πρασίνων» ήταν ο Γιάννης Βονόρτας, ο τέταρτος προπονητής εκείνης της σεζόν, που είχε εκκινήσει με τον Ζεζουάλντο Φερέιρα, συνεχίστηκε με τον Χουάν Ραμόν Ρότσα για να αναλάβει ο Φάμπρι, που απολύθηκε την τελευταία ημέρα του Μαρτίου. 

Οι δύο ομάδες ήταν δημιουργικές εξ αρχής, μολονότι οι στιγμές που χαρακτήρισαν το ντέρμπι ήρθαν στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 22’ ο Χολέμπας με ωραίο φάουλ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι της εστίας του Καρνέζη, κάτι που συνέβη και στην αντίπερα όχθη, στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με τον Ζέκα, ύστερα από λάθος του Μανωλά.

Με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού, ο Βονόρτας ρίχνει στη μάχη αντί του Τοτσέ τον Φιγερόα, παίκτη που είχε αποκτηθεί κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Ο τότε 33χρονος Αργεντινός χρειάστηκε 13 λεπτά για να νικήσει τον Μέγερι, ωστόσο μια άλλη αλλαγή δεν άφησε τον Παναθηναϊκό να πανηγυρίσει τη νίκη επί του «αιωνίου» αντιπάλου του. 

Στο 68’ ο Μίτσελ αντικαθιστά τον Αμπντούν με τον Μήτρογλου κι ο Έλληνας φορ δεν τον απογοητεύει, ισοφαρίζοντας στο 87’, πετυχαίνοντας το 5ο γκολ του απέναντι στο «τριφύλλι», τρία με τη φανέλα του Ολυμπιακού κι από ένα με Πανιώνιο και Ατρόμητο. 

Super League 2012/13

29η Αγωνιστική, Κυριακή 14 Απριλίου 2013

«Γεώργιος Καραϊσκάκης»

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 1-1 

73’ Φιγερόα 0-1
87’ Μήτρογλου 1-1

Διαιτητής: Ανδρέας Παππάς

Κίτρινες κάρτες: Γκρέκο (35’) –  Τοτσέ (20’), Σο (51’), Καρνέζης (85’), Βιτόλο (89’), Τριανταφυλλόπουλος (90+1’)

Κόκκινες κάρτες:  – 

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Μέγερι, Μανιάτης, Μανωλάς, Παπάζογλου (74’ Μασάντο), Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Φέισα, Γκρέκο (45’ Ιμπαγάσα), Φουστέρ, Αμπντούν (68’ Μήτρογλου), Τζεμπούρ

Παναθηναϊκός (Γιάννης Βονόρτας): Καρνέζης, Μπουμσόνγκ, Τριανταφυλλόπουλος, Σεϊταρίδης, Μαρίνος (69’ Χουχούμης), Βιτόλο, Ζέκα, Πάπε Σόου, Σισοκό (89’ Εσπάρθα), Μπαρμπαρούσης, Τοτσέ (60’ Φιγερόα)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.