Λαμία – Βόλος: Ενδιαφέρουσα στοιχεία για την αναμέτρηση

Η Λαμία υποδέχεται τον Βόλο, για την 2η αγωνιστικής των playout και η Super League γνωστοποίησε ενδιαφέροντα στοιχεία.

Η Λαμία υποδέχεται τον Βόλο, για την 2η αγωνιστικής των playout και η Super League γνωστοποίησε ενδιαφέροντα στοιχεία.

Το ματς μεταξύ της ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου και εκείνης του Άνχελ Λόπεθ είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο (3/4) στις 19:30μ.μ. 

Αναλυτικά: 

Προερχόμενη από τη μεγάλη νίκη στο Αγρίνιο, η Λαμία θέλει να εκμεταλλευθεί μαζί με τη φόρα της και την έδρα της. Ξέρει ότι μια νίκη επί του Βόλου μπορεί να την φέρει πολύ κοντά στην ασφάλεια. Ο Βόλος ξεκίνησε πρώτος τα Playouts και θα ήθελε να μείνει εκεί.

Η Λαμία
Όχι μόνο συνέχισε την ανοδική της πορεία, αλλά πέτυχε και σπουδαία νίκη μέσα στο Αγρίνιο, με την πλησιέστερη ομάδα στη βαθμολογία, τον Παναιτωλικό.

Έκανε πέντε νίκες στα 11 τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος, ενώ είχε κάνει μια στα 16 πρώτα. Η Λαμία έχει συγκεντρώσει 24 βαθμούς στα 17 τελευταία παιχνίδια, από τότε που ανέλαβε ο Μιχάλης Γρηγορίου, ενώ είχε μόλις δύο βαθμούς στα 10 πρώτα.

Κατάφερε να βελτιώσει τα αποτελέσματά της και στην έδρα της για να ανέβει βαθμολογικά, αν και στο τελευταίο έμεινε στο 0-0 με τον Ατρόμητο. Από τότε που μπήκε το 2021 σε έξι παιχνίδια στην έδρα της κέρδισε τρία και έχασε μόνο ένα. Στα πρώτα επτά παιχνίδια της έδρας της δεν είχε νίκη, αρκούμενη σε δύο ισοπαλίες, ενώ είχε και πέντε ήττες.

Ο Βόλος
Η ομάδα του Βόλου μπήκε πρώτη στη βαθμολογία των Playouts, νικώντας 1-0 την ΑΕΚ, αλλά απέκτησε συγκάτοικο τον Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα, μετά την πρώτη αγωνιστική, όπου έμεινε στο 0-0 με τον ΟΦΗ.

Κέρδισε τέσσερα από τα εννέα τελευταία παιχνίδια, όσα είχε κερδίσει και στα πρώτα 18.

Έχασε το τελευταίο παιχνίδι του στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό, ολοκληρώνοντας ωστόσο μια πετυχημένη πορεία εκτός έδρας, που του έδωσε 17 βαθμούς, ενώ πέρσι μάζεψε μόλις εννέα. Η ήττα στο Αγρίνιο ήταν η πρώτη σε έδρα της περιφέρειας, αφού είχε χάσει μόνο από Ολυμπιακό, Άρη και ΠΑΟΚ. Ήταν αήττητος σε έξι παιχνίδια σε έδρες ομάδων της περιφέρειας, με τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες, μέχρι το παιχνίδι του Αγρινίου.

Μεταξύ τους
Στις 17 Ιανουαρίου στο Βόλο η Λαμία πήρε τον πρώτο της βαθμό εκτός έδρας, μετά από πέντε ήττες. Στον πρώτο γύρο είχε χάσει στην έδρα της. Ο Βόλος δεν έχει χάσει τα τέσσερα τελευταία μεταξύ τους, με δύο νίκες και δύο ισοπαλίες εναλλάξ.

Η Λαμία κέρδισε το πρώτο παιχνίδι μεταξύ τους στην έδρα της, στις 4 Νοεμβρίου 2019 με 1-0 (80’ σουτ Τουράμ), ενώ το φετινό το κέρδισε ο Βόλος, αφού χρειάστηκε να αποκρούσει και πέναλτι ο Γκαραβέλης.

Η ιστορία
Νίκες Λαμίας: 1
Ισοπαλίες: 2
Νίκες Βόλου: 2
Με γηπεδούχο τη Λαμία
Νίκες Λαμίας: 1
Ισοπαλίες: 0
Νίκες Βόλου: 1

Στην κανονική διάρκεια
05.10.2020: Λαμία – Βόλος 1-2
(48’ σουτ Μπιανκόνι – 24’ σουτ Δουβίκας, 64’ σουτ Δουβίκας. Στο 45’ ο Γκαραβέλης απέκρουσε πέναλτι του Μπιανκόνι)
17.01.2021: Βόλος – Λαμία 1-1
(51’ σουτ Δουβίκας – 52’ σουτ Ντέλετιτς. Στο 68’ 2η κίτρινη Ντέλετιτς)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.