Γαβαλάς : «Τη ζωή την κερδίζεις από όσα δίνεις» (pic)

Ένα ιδιαίτερο μήνυμα, γεμάτο ανθρωπιά, έστειλε ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Γαβαλάς με αφορμή τη σημαντική βοήθεια των "ερυθρόλευκων" στους σεισμόπληκτους κατοίκους του Δαμασίου Τυρνάβου.

Ένα ιδιαίτερο μήνυμα, γεμάτο ανθρωπιά, έστειλε ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Γαβαλάς με αφορμή τη σημαντική βοήθεια των “ερυθρόλευκων” στους σεισμόπληκτους κατοίκους του Δαμασίου Τυρνάβου.

H ανάρτηση του Νίκου Γαβαλά: 

“Τα σημαντικά στη σεζόν πλησιάζουν, καθώς το επόμενο δίμηνο θα κριθούν οι δύο εγχώριοι τίτλοι. Τα σημαντικότερα, όμως, τα ζήσαμε και τα ζούμε.

Ήταν 3 Μαρτίου όταν ένας σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ συγκλόνισε την περιοχή της Ελασσόνας. Μέσα σε μία στιγμή άλλαξε η ζωή πολλών συνανθρώπων μας, οι οποίοι έχασαν την εστία τους.

Το πρόβλημα σε αυτές τις περιπτώσεις είναι ο χρόνος. Όσο απομακρυνόμαστε από το περιστατικό, τόσο μειώνεται ο αριθμός όσων ενδιαφέρονται να βοηθήσουν ουσιαστικά. Και τότε οι πληγέντες κινδυνεύουν να μείνουν μόνοι τους σε έναν «ωκεανό» προβλημάτων.

Μέσα σε διάστημα λιγότερο των τεσσάρων εβδομάδων, είκοσι οικογένειες στο Δαμάσι Τυρνάβου βρήκαν στέγη σε ίσο αριθμό οικίσκων, προσφοράς του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη και του Ολυμπιακού. Ήταν άνθρωποι που μετά το σεισμό είχαν βρει καταφύγιο σε αυτοκίνητα ή σε σκηνές.

Το βλέμμα τους, το οποίο αντίκρυσαν τα μέλη της «ερυθρόλευκης» αποστολής αλληλεγγύης, σημάδεψε για πάντα την ψυχή τους. Και πως να μη δώσουν και την ψυχή τους οι άνθρωποι του Ολυμπιακού στις αποστολές των οικίσκων στη Θεσσαλία, προκειμένου να κερδίσουν τη μάχη με το χρόνο και να τοποθετηθούν όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Τη ζωή την κερδίζεις από όσα δίνεις, στο Δαμάσι, στο νοσοκομείο Νίκαιας, στη Μάνδρα, όπως και σε αρκετές ακόμη περιπτώσεις που δεν είδαν ποτέ το φως της δημοσιότητας”. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας