ΠΑΕ ΓΣ Διαγόρας 1905: Ανακοίνωση κατά Αλέξη Κούγια

Την παρέμβαση του Εισαγγελέα αξιώνει ο ροδίτικος σύλλογος

Μακροσκελέστατη ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Γ.Σ. Διαγόρας 1905 κατά του Αλέξη Κούγια, ζητώντας την παρέμβαση Εισαγγελέα. 

Αναλυτικά το περιεχόμενο αυτής: “Η ΠΑΕ Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ 1905, σε απάντηση των σχετικών ανυπόστατων, αναληθών και συκοφαντικών δηλώσεων του κ.Κούγια, που έλαβαν το φως της δημοσιότητας, μετά το πέρας του αγώνα της ομάδας μας με την ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Super League 2, που είχε ως αποτέλεσμα την ήττα της ομάδας μας, δηλώνει τα εξής:

 Ο κ. Κούγιας, ό,τι και αν είναι, δικηγόρος, ποινικολόγος, κριτής των πάντων, με τα ψεύδη, τα μυθεύματα και τις αναληθείς και συκοφαντικές του δηλώσεις, δυσφημεί και σπιλώνει ονόματα, υπολήψεις, πρόσωπα, φυσικά και νομικά, προέδρους Ενώσεων, παραμένοντας στο απυρόβλητο και υπό το πρίσμα μιας άτυπης ασυλίας.

– Επικαλούμενος χωρίς κανένα απολύτως έρεισμα το αποτέλεσμα του αγώνα της ομάδας μας με την ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (τελικό σκορ 0-4) , εξαπολύει κατηγορίες κατά προσώπων που αποτελούν μέλη της ΠΑΕ με σημαίνουσες αρμοδιότητες και τους κατηγορεί εμμέσως πλην σαφώς, για αλλοίωση του αποτελέσματος. Διερωτόμαστε, όταν η ΠΑΕ ΑΕΛ σε πρόσφατη ποδοσφαιρική της αναμέτρηση ηττήθηκε με 4 κατά της τέρματα ο κ. Κούγιας είχε στήσει το παιχνίδι;

– Με παντελώς ανυπόστατες δηλώσεις και με σκοπό να δημιουργήσει εντυπώσεις, ο κ. Κούγιας, αναφέρεται ψευδώς και για τον προπονητή της ομάδας μας, κ. Θεοδοσιάδη. Ο αξιόλογος και σεμνός προπονητής μας εργάστηκε έξι χρόνια στην Αναγέννηση Καρδίτσας και ενάμιση χρόνο στον Απόλλωνα Λάρισας, τον οποίο και ανέβασε στη Β΄ Εθνική μετά από 54 ολόκληρα χρόνια.

– Άλλωστε, ο κ. Κούγιας είναι ο τελευταίος που μπορεί να μιλάει, καθώς όντας ιδιόκτητης της Παναχαϊκής το 2011 είχε μηνύσει τον τότε Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ κ. Αναστάσιο Χριστακόπουλο, για κακουργηματική απάτη και πλαστογραφία των φορολογικών και ασφαλιστικών ενημεροτήτων της ΠΑΕ, καταδεικνύοντάς τον ως μόνο υπαίτιο των ανωτέρω κακουργημάτων, και αφού πέτυχε το σκοπό του και γλίτωσε τον υποβιβασμό η ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ, ενώ προφανώς η πράξη είχε τελεστεί από κάποιον υψηλά ιστάμενο, την επόμενη κιόλας ημέρα με άκρατη υποκρισία και φαρισαϊσμό προσέλαβε τον κ. Χριστακόπουλο ως δεξί του χέρι στην ΠΑΕ ΑΕΛ σε εξέχουσα μάλιστα θέση, θέση που κατέχει έως και σήμερα.

– Η ασυλία αυτή πρέπει να λάβει τέλος εδώ και τώρα!

– Για τους ανωτέρω λόγους, ζητάμε την άμεση παρέμβαση του ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα και της Προέδρου της Επιτροπής Δεοντολογίας, προκειμένου με την επιβολή των προβλεπόμενων κατά νόμο κυρώσεων, να σταματήσει πλέον ο κ. Κούγιας να είναι ο συκοφάντης και αυθαίρετα τιμητής (με λάσπη) των πάντων και να πάψει να συνεχίζει ανενόχλητος να σπιλώνει και να αμαυρώνει την υπόληψη, τιμή και φήμη εξεχόντων προσώπων φυσικών και νομικών, στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Κλείνοντας, η ΠΑΕ Γ.Σ. Διαγόρας 1905, δε θα μείνει αμέτοχη σε όλα αυτά και θα προβεί με κάθε νόμιμο τρόπο, προκειμένου να προστατέψει το όνομα του σωματείου, την πλούσια ιστορία του και το έμβλημα του“.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.