Flashback: Το ακατάρριπτο ρεκόρ του 14χρονου που έπαιξε στην Α Εθνική!

Υπάρχει ένας 14χρονος που κατάφερε να κάνει ντεμπούτο στην Α Εθνική και να δημιουργήσει ένα απίθανο ρεκόρ, το οποίο μάλλον θα μείνει ακατάρριπτο για πολλά χρόνια ακόμα. Διαβάστε στο novasports.gr για το wonderkid της Παναχαϊκής.

Άλλοι στα 14 τους χρόνια έκαναν τα πρώτα τους “Ακαδημιακά” βήματα στο χώρο του ποδοσφαίρου. Άλλοι μόλις που μάθαιναν τα “μυστικά” της “στρογγυλής θεάς”. Υπάρχει όμως κι ένας 14χρονος που κατάφερε να κάνει ντεμπούτο στην Α Εθνική και να δημιουργήσει ένα απίθανο ρεκόρ, το οποίο μάλλον θα μείνει ακατάρριπτο για πολλά χρόνια ακόμα. Το όνομα του, Κώστας Τσαμπάς

Ήταν δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων του 1977 όταν ο πιτσιρικάς πήρε το καλύτερο δώρο από τον… “Άγιο Βασίλη” Λες Σάνον. Η απεργία των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών και η συμμετοχή των ερασιτεχνών στην αγωνιστική που έγινε πριν “δύσει” το έτος, έδωσε την ευκαιρία στον Άγγλο προπονητή της Παναχαϊκής να βάλει στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα, τον βενιαμίν εξτρέμ της ερασιτεχνικής ομάδας, Κώστα Τσάμπα στο 70ο λεπτό της αναμέτρησης. 

Ο Τσαμπάς μπήκε στη θέση του Ηλιόπουλου, αγωνίστηκε στην Πάτρα για ένα εικοσάλεπτο σε παιχνίδι της κορυφαίας κατηγορίας και σε ηλικία 14 χρόνων, 3 μηνών και τεσσάρων ημερών έγινε ο νεότερος παίκτης που αγωνίστηκε στην Α Εθνική. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.