ΠΑΟΚ: Ο Φερέιρα ανέλυσε τον αποκλεισμό της Μπενφίκα

Ο Αμπέλ Φερέιρα υποστήριξε πως ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος από την Μπενφίκα, όταν οι δυο ομάδες συναντήθηκαν στα προκριματικά του Champions League.

Ο Αμπέλ Φερέιρα υποστήριξε πως ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος από την Μπενφίκα, όταν οι δυο ομάδες συναντήθηκαν στα προκριματικά του Champions League. Ο πρώην τεχνικός του “Δικέφαλου” του Βορρά δήλωσε πως η πρόκριση της πρώην ομάδα του ήταν δίκαιη, βάσει της απόδοσης των δυο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Φερέιρα δήλωσε στον βραζιλιάνικο Τύπο: “Πριν από την κλήρωση ήθελα να μας τύχει η Μπενφίκα. Και αυτό διότι θεωρούσα ότι θα τους πετυχαίναμε στην αρχή της εξέλιξής τους. Ακόμη θα μάθαιναν και θα τους “σκοτώναμε” στην έδρα μας διότι ήμασταν μπροστά από άποψη προετοιμασίας. Πιο έτοιμοι. Αν ήταν δύο παιχνίδια, θέλω να είμαι ειλικρινής, η Μπενφίκα θα προκρινόταν. Αλλά με ένα παιχνίδι κι αυτό στην Ελλάδα, ήξερα ότι έχουμε πιθανότητες”.

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: “Ήδη είχαν έναν χρόνο δουλειάς πίσω μου, η ομάδα είχε ομοιογένεια, οπότε ήδη είχαμε ένα πλεονέκτημα. Αν ανέλυες το παιχνίδι σε ατομικό επίπεδο, θα έπρεπε να χάσουμε εύκολα, αλλά συλλογικά, ως ομάδα, ήμασταν καλύτεροι. Είχαμε όλες τις συνθήκες υπέρ μας για να προκριθούμε και η νίκη είχε τεράστιο αντίκτυπο. Αποκλείσαμε άξια την Μπενφίκα άξια και νομίζω ότι έχω νικήσει τον Ζόρζε Ζέσους περισσότερες φορές από ό,τι με έχει κερδίσει εκείνος”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.