Λαμία: Τρίτωσε το καλό!

Στο Αγρίνιο, κόντρα στον Παναιτωλικό (20/3), η Λαμία κατάφερε για τρίτη φορά στη μεγάλη κατηγορία να νικήσει με τρία γκολ διαφορά και πάλι εκτός έδρας

Το ρεκόρ της νίκης με το ευρύτερο σκορ στην ιστορία της στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου κατάφερε να ισοφαρίσει η Λαμία το περασμένο Σάββατο (20/3) στο Αγρίνιο απέναντι στον Παναιτωλικό. Επικράτησε 0-3, κάτι που έχει καταφέρει δύο φορές ακόμη σε επίπεδο Α’ Εθνικής/Super League και μάλιστα εκτός έδρας, όπως και τώρα!

Στην ιστοσελίδα της Super League 1 αναφέρεται χαρακτηριστικά:

“Της είναι ευκολότερο εκτός έδρας!

Η Λαμία πέτυχε σημαντική νίκη στο Αγρίνιο με 0-3 και ισοφάρισε το ρεκόρ της ευρύτερης νίκης της στην κατηγορία. Είναι η τρίτη φορά που νικά με το σκορ αυτό, αλλά το εντυπωσιακό είναι ότι, όπως και τις δύο προηγούμενες, έτσι και αυτή, το έκανε εκτός έδρας!

Οι προηγούμενες νίκες της με το σκορ αυτό είναι στις 4 Μαΐου 2019, Απόλλων Σμύρνης – Λαμία 0-3, και στις 11 Νοεμβρίου 2019, ΑΕΛ – Λαμία 0-3!

Από τις 17 νίκες που έχει στην έδρα της η Λαμία στην ιστορία της Super League, μόνο τρεις είναι με δύο γκολ διαφορά, ενώ οι άλλες 14 στο γκολ. Αντίθετα από τις 10 που έχει εκτός έδρας, έχει τρεις με τρία γκολ και δύο με δύο γκολ διαφορά.

Είναι αξιοσημείωτο ότι έχει πετύχει μια φορά τρία γκολ στην έδρα της, νικώντας με 3-2 μάλιστα, ενώ έχει πετύχει πέντε φορές τρία γκολ εκτός έδρας!

Οι εντός έδρας νίκες της Λαμίας

1-0: 7

2-1: 6

2-0: 3

3-2: 1

Οι εκτός έδρας νίκες της Λαμίας

1-0: 3

3-0: 3

2-1: 2

3-1: 2

Πρώτη φορά τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο

Ακόμη η Λαμία πέτυχε τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο για πρώτη φορά στην παρουσία της στη Super League, ενώ σε όλες τις διοργανώσεις είχε να το κάνει από τις 21 Δεκεμβρίου 2017, με τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο τότε, και εκτός έδρας από τον Απρίλιο του 2014, με την Αναγέννηση Καρδίτσας για την Γ’ Εθνική”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.