Ολυμπιακός: Κόκκινη κάρτα έντεκα χρόνια μετά! (vids)

Οι "ερυθρόλευκοι" έμειναν με δέκα παίκτες στο πρώτο ημίχρονο μετά από έντεκα χρόνια. Η σύμπτωση με Άρη.

Ο Ολυμπιακός αναγκάστηκε να παλέψει για τη νίκη στο χθεσινό παιχνίδι με τον Άρη μετά την αποβολή του Κένι Λαλά στο 41ο λεπτό. Οι “ερυθρόλευκοι” ολοκλήρωσαν το πρώτο ημίχρονο με δέκα παίκτες και παρά το αριθμητικό μειονέκτημα κατάφεραν να πανηγυρίσουν το τρίποντο. Δεν είναι σύνηθες για τον Ολυμπιακό να μένει με δέκα παίκτες στο πρώτο 45λεπτο. Η σύμπτωση θέλει τις δύο προηγούμενες φορές που κάτι τέτοιο συνέβη, απέναντι του να βρίσκεται ο Άρης

Νίκη με Μαρέσκα, κόκκινη ο Πάρντο!

Ο Ολυμπιακός έχοντας χάσει το πρωτάθλημα της σεζόν 2009-2010 αντιμετώπισε στις 18 Απριλίου 2010 τον Άρη για την 30η αγωνιστική της Super League. Οι Πειραιώτες με τον Μπόζινταρ Μπάντοβιτς στο τιμόνι επικράτησαν 2-1, ωστόσο αγωνίστηκαν με δέκα παίκτες από το 41ο λεπτό, όταν είχε αποβληθεί ο Ούρκο Πάρντο. Ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ στο 33΄με τον Ζεβλάκοφ, ισοφάρισε στο 42΄ο Κάλβο με πέναλτι και με τον ίδιο τρόπο διαμόρφωσε το τελικό 2-1 ο Μαρέσκα στο 45′! 

Ολυμπιακός-Άρης: Το ηρωικό κόψιμο του σκόρερ Ζεβλάκοφ

Δύο κόκκινες, κανένα γκολ! 

Η προηγούμενη φορά που ο Ολυμπιακός έμεινε με δέκα παίκτες από το πρώτο ημίχρονο ήταν στις 16 Μαΐου του 2010, όταν συνάντησε τον Άρη για την 5η αγωνιστική των play off. Το ματς έληξε ισόπαλο χωρίς γκολ, ενώ για τον Ολυμπιακό αποβλήθηκε ο Μίχαλ Ζεβλάκοφ στο 34′. Για τους “κίτρινους” είχε δει κόκκινη κάρτα ο Νασούτι στο 78′. Από εκείνη τη μέρα μέχρι χθές πέρασαν δέκα χρόνια, δέκα μήνες και πέντε μέρες. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.